A világ egyik legnépszerűbb sitcom sorozata, a Jóbarátok folytatása örök téma a rajongók körében. Jennifer Aniston a napokban adott interjúja pedig felkavarta az állóvizet – vagy épp tiszta vizet öntött a pohárbe?

Hirdetés

Jennifer Aniston és Adam Sandler új filmje, a Murder Mystery majd’ egy hete, június 16-án került fel a forgalmazó, a Netflix oldalára. Ennek kapcsán látogatott el az Entertainment Tonight műsorba, ahol egy korábbi, Ellen DeGeneres-zel készített interjúját vették górcső alá, írja az Independent.

Ellen többek között arra volt kíváncsi, hogy a minden évben felsejlő pletyka, a Jóbarátok folytatása mennyire valós alapokon nyugszik. A másorvezetőnek igent mondott.

Azonban az Entertainment Tonightban cizellálta a kijelentését. Mint mondta, ha “nemet vagy talánt mondok, nem vezetett volna sehova, ezért mondtam igent.” Hozzátette, hogy szerette volna izgalomban tartani a rajongókat, és elnézést is kér érte.

A 4. évad 12. epizódja, ahol a fiúk elnyerik Monica és Rachel lakását / Fotó: Warner Bros.

Ellen nem hagyta ennyiben, és arra volt kíváncsi, Joey, Chandler, Ross, Monica és Phoebe hogyan vélekedik a folytatásról.

Nézd, benne lennék. A lányok is és a fiúk is folytatnák. Bármi megtörténhet

– magyarázta Jennifer Aniston. És az elmúlt évek, sajtóban megjelent fotóiból tudjuk, a jóbarátok tényleg jóbarátok maradtak.

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

1.9m Likes, 69.2k Comments – Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Instagram: “How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️”

Nemrégiben Aniston és Lisa Kudrow látogatta meg Courteney Cox-ot a születésnapi buliján. Egy szó, mint száz: a producereken és rendezőkön múlna a reunion? Az biztos, hogy a népszerűségük nem kopott meg. Ezt bizonyítja, hogy továbbra is hatalmas összegeket kaszálnak a sorozatból. az ismétlési jogdíjak után.

A Jóbarátok készítője szerint a sorozat folytatása csak csalódást okozna

A Jóbarátok tíz sikeres évad után 2004-ben lezárult, de a rajongók lelkesedése a mai napig sem csillapodott. Annyira, hogy tavaly annyian jelentették ki, hogy lemondják előfizetésüket, ha a sorozat eltűnik a platformról, hogy a Netflixnek szerződést kellett hosszabbítania. Már jóval több, mint egy évtized telt el, mióta utoljára láthattuk a kedvenc baráti társaságunkat, de sokan még mindig reménykednek a folytatásban.

A Netflix tavaly év végén írt alá egy újabb, egyéves szerződést. A New York Times információi szerint 100 millió dollár (~30 milliárd forint) ütötte a Jóbarátok stábjának markát. A Marketplace szaklap szintén tavaly év végén – vélhetően a Netflix-szerződés apropóján – összegezte, mennyit kapnak a szereplők.

A lap megjegyezte, hogy a 2004-ben véget ért sorozat után minden egyes szereplő 20 millió dollárt (~6 milliárd forint) kap évente.

Ezen összeg a Netflix és a hírszolgáltatások után tevődik össze. A Warner Bros. évi 1 milliárd dollárt (~300 milliárd forint) kap, amelyből 2% a színészekhez vándorol hírszolgáltatás címén. Szóval igen, tényleg népszerű a sorozat, még mindig. És a filmstúdió is kaszál rendesen. Vajon  bevállalják, hogy még egy bőrt lehúzzanak a sitcomról, ezzel örömet szerezve több millió rajongónak? Akár a Netflix megveszi a Warner Bros. stúdiótól a jogokat, hogy ő készítse el?

Hirdetés