A Jóbarátok készítője szerint a sorozat folytatása csak csalódást okozna

Évek óta újra és újra felröppennek a pletykák, hogy mindenki kedvenc sitcomja visszatér a képernyőkre. Azonban ezekről mindig kiderül, csak a rajongók ábrándjai. A Jóbarátok egyik készítője most talán örökre leállította a folytatás pletykáit, írja az NME.

A Jóbarátok tíz sikeres évad után 2004-ben lezárult, de a rajongók lelkesedése a mai napig sem csillapodott. Annyira, hogy tavaly annyian jelentették ki, hogy lemondják előfizetésüket, ha a sorozat eltűnik a platformról, hogy a Netflixnek szerződést kellett hosszabbítania. Már jóval több, mint egy évtized telt el, mióta utoljára láthattuk a kedvenc baráti társaságunkat, de sokan még mindig reménykednek a folytatásban.

A Jóbarátok sztárja trollkodott egy közértben / ContextUs

A blackpool-i rendőrség egy lopással gyanúsított férfiről készült biztonsági kamera felvételt osztott meg az interneten. Ennek oka, hogy a nyilvánosság segítségét kérjék a tolvaj kézrekerítésében. Önmagában ez nem okozott volna különösebb hírverést, de a lopással gyanúsított férfi hamar óriási hírnévre tett szert. A tolvaj különös hasonlóságot mutat a Jóbarátok ban Ross figuráját alakító David Schwmimmer színésszel.


Most úgy tűnik, ezt a reményt örökre lerombolták. Marta Kauffman, a sorozat egyik készítője a Rolling Stone-nak adott interjújában elárulta, számtalan okból kifolyólag nem fog érkezni folytatás.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A Jóbarátok az életnek azon időszakáról szólt, amikor a barátaid a családod. Ez már nem az az időszak. Annyit tehetnénk, hogy újra összehozzuk ugyanazt a hat színészt, de a sorozat lelke hiányozna.[/perfectpullquote]

Kauffman szerint a folytatás csakis csalódást tudna okozni.

Itt a magyar Jóbarátok, főszerepekben a FIDESZ és az oligarchák

írják a szerkesztők a videó alatt. Van itt kérem szépen Orbán Viktor, Habony Árpád, Mészáros Lőrinc, Kósa Lajos és a legjobb: John Feverprice a.k.a. Lázár János (Láz + ár…, érted!) És természetesen nem maradhatott ki Putyin bá’ sem – noha csak egy snitt erejéig tűnik fel -, valamint a világsajtót is körbejárt Junker-pofon-vágja-Orbánt jelenet sem.


A Jóbarátok színészeit számtalanszor kérdezik a folytatás lehetőségéről. 2018-ban James Cordon műsorában Jennifer Aniston elárulta, a női szereplők nyitottabbak lennének rá, mint a férfi szereplőtársak.

Matt LeBlanc elárulta, melyik Jóbarátok-kollégájáért nem rajongott Ross

Matt LeBlanc szerdán Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedett, ahol természetesen szóba került a Jóbarátok című sorozat is, írja a . A színész arra az egyébként nőstény csuklyásmajomra emlékezett, aki a műsorban Marcelt alakította. Elárulta, hogy ha valaki nem élevezte az állat társaságát, akkor az a Rosst megformáló David Schwimmer volt, akinek ironikus módon a legtöbbször kellett együtt forgatni a jószággal.

Matt LeBlanc például leszögezte, jobbnak tartja a karakterek sorsát meghagyni a képzeletnek.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból