Nézem Film A Jóbarátok forgatását is elhalasztják a koronavírus miatt

A Jóbarátok forgatását is elhalasztják a koronavírus miatt

Promóció

A koronavírus-járvány számos filmstúdiót arra kényszerített, hogy elhalasszák a forgatásokat. A Jóbarátok különleges kiadásának munkálatait is szüneteltetik.

Jövő héten kezdték volna a forgatást

Promóció
- Advertisement -

Tizenhat éve, 2004 óta várták – május 6-án ért véget a sorozat – a rajongók, hogy legyen folytatása. Idén februárban viszont jó hírrel lepték meg az egykori nézőket, hiszen bejelentették, készülni fog egy különleges rész. És végre hivatalos, hiszen számos álhír jelent meg az elmúlt években. Noha sejthető volt, mert egyre sűrűsödtek a Jóbarátok egykori színészei körül a hírek.

Egyelőre nem forgatják le a népszerű Jóbarátok újabb részét HBO Max-nek a koronavírus-járvány miatt. (Mint beszámoltunk róla korábban, az említett szolgáltató megvette a jogokat, nem is kevés pénzért.) A Hollywood Reporter szerint a különkiadást jövő hétfőn és kedden vették volna fel az egykori sorozat díszletei között a Warner Bros. filmstúdió burbanki helyszínén.

Jóbarátok / Fotó: Warner Bros.

Azonban a járvány miatt a produkciót leállították, és legalább májusig nem folytatják a munkát.

Egyelőre bizonytalan, mikor indulhatnak a munkálatok

Az amerikai járványügyi központ (CDC) ajánlása szerint kerülni kell az 50 fősnél nagyobb csoportokat, és egy filmes vagy tévés forgatás több száz főt is megmozgat.

A sorozat globális népszerűsége miatt nagyon fontos volt az újonnan induló HBO Max streamingszolgáltatásnak. A Disney például olyan várva várt produkciókkal kezdte meg tavaly a streamingszolgáltatását, mint a Star Wars nyomán született Mandalorian-sorozat.

5 ok, hogy folytatódjon a Jóbarátok – és 5 másik, hogy inkább mégse

Amióta hivatalosan is bejelentették, hogy visszatér a Jóbarátok, a rajongók alig várják, hogy viszontláthassák Rosst, Rachelt, Monicát, Chandlert, Phoebe-t, and Joey-t a képernyőn. Csakhogy nem a szereplők fognak visszatérni, hanem a színészek. Egyelőre azt lehet tudni, hogy mind a hatan közösen fognak nosztalgiázni a ’90-es évek egyik meghatározó sorozatának forgatásán szerzett emlékeikről.

Egyelőre teljesen bizonytalan, hogy mikor mutathatja be az HBO Max a sorozat új epizódját. A sorozat tíz évadát 1994-2004 között sugározták, a záróepizódot 52,5 millióan nézték az USA-ban, ezzel a 2000-es évek legnézettebb sorozatepizódja lett. Most a Netflixen látható a sorozat, ahol fiatalabb rajongókat is szerzett. Onnan azonban az HBO Max indulásával lekerül – a cég 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3