Matt LeBlanc elárulta, melyik Jóbarátok-kollégájáért nem rajongott Ross

Matt LeBlanc, avagy a Jóbarátok Joey-ja Jimmy Kimmel vendége volt. Természetesen a beszélgetés témájául szolgált a Jóbarátok. LeBlanc elárulta, melyik karaktert kedvelte a legkevésbé David Schwimmer.

Matt LeBlanc szerdán Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedett, ahol természetesen szóba került a Jóbarátok című sorozat is, írja a BuzzFeed. A színész arra az egyébként nőstény csuklyásmajomra emlékezett, aki a műsorban Marcelt alakította.

ezgif.com webp to jpg 2
A Jóbarátok aranyos majma, Marcel nem tartozott a kedvenc kollégái közé David Schwimmernek / Fotó: NBC

Elárulta, hogy ha valaki nem élevezte az állat társaságát, akkor az a Rosst megformáló David Schwimmer volt, akinek ironikus módon a legtöbbször kellett együtt forgatni a jószággal.

Trump esti műsorvezetőket támadó tweetjére reagált Jimmy Kimmel és Stephen Colbert

Az amerikai elnök tehetségtelennek és gyengének nevezte az esti beszélgetőműsorok házigazdáit a Twitteren. Azon törte a fejét, vajon mit csinálnak majd a műsorvezetők, miután már nem ő lesz az elnök. Jimmy Kimmel például azon a napon Disneylandbe megy, írja a The Hollywood Reporter.

“Én szerettem a majmot. Odavagyok az állatokért. Szerintem az a majom nagyon menő volt. Schwimmer már kevésbé gondolta így. Neki kellett a legtöbbet együtt dolgoznia vele, de mindig úgy reagált rá, hogy Már megint a majommal?”

– idézte fel az emléket LeBlanc.

A teljes adás itt nézhető meg:

Matt LeBlanc on Man with a Plan & the Monkey from Friends

Matt talks about his show ‘Man with a Plan,’ doing Kevin Nealon’s hiking talk show, shooting shows in front of a live audience, and he reveals what it was re…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból