A Jóbarátok Julie-ja, Lauren Tom elárulta: az élő közönség kifütyülte

A legnagyobb rajongóknak nem kell magyarázni, ki is Julie a Jóbarátokból. Ross rövid életű kapcsolata, mielőtt újra összejött volna Rachellel, az élő közönségnek sem tetszett. A karaktert játszó színésznő, Lauren Tom nemrég elmesélte, még ki is fütyülték a show alatt.

Kevés sorozat éli túl az idő próbáját, de a Jóbarátok éppen ezek közé. A mai napig hivatkoznak rá, beszélnek róla, és minden rajongó várja a folytatást, esetleg egy egész estés filmet. Ha más nem, az egykori szereplők szerencsére továbbra is adnak interjút, és elejtenek egy-egy kulisszatitkot. A Today hasábjain a napokban azok az egykori színészek nyilatkoztak, akik csak egy rövid időre lehettek a kultikus széria részei.

Jóbarátok részlet
Mind együttéreztünk Rachellel / Fotó: E! News

Lauren Tomnak, aki Ross paleontológus barátnőjeként tűnt fel néhány rész erejéig, nem volt könnyű dolga. Természetesen mindenki azért szurkolt, hogy Ross és Rachel összejöjjenek, még Tom is, aki nagy rajongója volt a sorozatnak. Ettől függetlenül nehezen kezelte, hogy az élő közönségtől csupán utálatot kapott, még ki is fütyülték. Mindezt azért, mert a nézőknek csak az számított, hogy Ross mellett Rachel legyen, mindenki más csupán feszültséget keltett, és a közönség a körmét rágta, hogy esetleg nem jönnek újra össze.

Lehet, mégis lesz folytatása a Jóbarátok sorozatnak?

Jennifer Aniston és Adam Sandler új filmje, a Murder Mystery majd’ egy hete, június 16-án került fel a forgalmazó, a Netflix oldalára. Ennek kapcsán látogatott el az Entertainment Tonight műsorba, ahol egy korábbi, Ellen DeGeneres-zel készített interjúját vették górcső alá, írja az Independent .

Tom nem volt felkészülve arra a gyűlöletre, amit a show alatt kapott az emberektől. Próbálta úgy felfogni, hogy ez a karakternek szól, nem neki, de azért nehéz időszakként élte meg. A színésznő úgy véli, Rossnak és Julie-nak együtt kellett volna maradnia. Tom még azon is viccelődött, hogy boldogok lettek volna a macskáikkal, bár azzal valószínűleg nem számolt, hogy ez esetben gyakrabban érte volna támadás.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból