James Cordennel rengeteg néző nem került jóbarátságba. Érdekes lesz a Jóbarátok Reunion premierje után hogyan szabadul el a közösségi média.

Célegyenesben a Jóbarátok Reunion

Már nem kell sokat várni, mert május 27-én jön a Jóbarátok Reunion. Tegnap végre, az első pletykák után közel két évvel megjelent az előzetes is, de néhány rajongó boldogsága mégsem teljes, írja a Page Six. Elégedetlenségük oka pedig nem más, mint az ismert angol műsorvezető, James Corden, aki a hat barát találkozását fogja moderálni.

Az elégedetlen rajongók a közösségi oldalakon vezették le frusztráltságukat, amelyet Corden jelenlétének gondolata váltott ki belőlük.

Jobaratok Reunion James Corden
Jóbarátok / Lisa Kudrow, Matt Leblanc, Courteney Cox, Matthew Perry, Jennifer Aniston, David Schwimmer / Fotó: Nbc

„Bárki lehetett volna a Jóbarátok Reunion házigazdája, de a Warner Bros-nak éppen Justin Biebert és James Cordent kellett választania” – írta egy felháborodott felhasználó a Twitteren, ahol konstruktív javaslatként csatolta is, ő kiket látott volna szívesen Jennifer Annistonék mellett a kanapén – többek közt Brad Pitt és Paul Rudd neve is felmerült.

Kapcsolódó cikk

James Corden akkor már hozzá is adhatja a Jóbarátok különkiadást is azon műsorok listájához, amelyeket a puszta jelenlétével tönkrevágott” – írta egy másik Twitter-fiók, aki minden bizonnyal nem kedveli Corden munkásságát.

Matthew Perry egész évadokra nem emlékszik

„Én már 2004 óta várom a Jóbarátok visszatérését, de ha valaki azt mondja nekem, hogy James Corden is benne lesz, akkor azt válaszolom, hogy köszi, inkább ne is fáradjatok vele” – foglalta össze érzéseit egy régi rajongó. 

„Ez jó, de még jobb lenne, ha James Corden is szerepelne benne – valaki, akinek nincs ki a négy kereke” – érzett rá a közhangulatra az Észak-Anglia elszakadását zászlajára tűző Északi Függetlenség Párt, hogy friss formációként politikai tőkét kovácsoljon a Corden-ellenességből.

A 42 éves műsorvezető jelenléte azért is furcsa, mert az általa vezetett Late Late Show a CBS csatornán megy, és éveken át az NBC műsorainak legnagyobb konkurensének számított. Igaz, 2014-ben éppen Jimmy Kimmel, egy másik rivális csatorna, az ABC késő éjszakai műsorvezetője moderálta az első – még nem teljes – Jóbarátok reuniont.

FRIENDS THE REUNION Official Trailer (2021)

First trailer for Friends: The Reunion starring Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry.

De nem csak Corden személye sokkolta az internet népét. A rajongókat megdöbbentette, amikor azt látták, hogy a teaserben Matthew Perry nem ejti tisztán a szavakat. Perry elismerte, hogy függőséggel küzdött korábban, és hogy egész évadok forgatása esett ki neki.

A május 27-i adásra bemelegítésképpen ajánljuk Jennifer Aniston és Lisa Kudrow tavaly nyári sztorizgatós miniriunionjét.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet