Egy éve szünetel – kisebb-nagyobb megszakításokkal – a Jóbarátok Reunion. Azonban ezen a héten folytatódik a forgatás.

Hosszú út vezetett idáig

Tavaly februárban jött az a hír, amely felforgatta a világot: Jóbarátok Reunion néven, egy különleges epizód erejéig „folytatódik” a sorozat. Azonban a koronavírus-járvány, mint számos filmet, úgy a HBO Maxon debütáló, kultikussá vált sorozatot sem kímélte, és el kellett halasztani a forgatást

Persze sokan azt hitték, az első hullám után fellélegezhet az emberiség, és a HBO vezetője új dátumot jelentett be mint lehetséges folytatást a forgatást illetően.

Jobaratok Friends-Reunion-Forgatas-Megjelenes-Film
A Friends (Jóbarátok) Szereplői: (Balról Jobbra) David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt Leblanc / Fotó: Warner Bros.

De mint ismert, lassan a harmadik hullámnál vagyunk (vagy már tapossuk is?), így ismét szüneteltették a munkálatokat.

Persze közben a sorozat legismertebb színésznője, Jennifer Aniston igyekezett fenntartani az érdeklődést: először felajánlotta a rajongóknak a forgatásokba való betekintést, majd néhány exkluzív információt is csöpögtetett az új epizód kapcsán.

Májusban várható a Jóbarátok Reunion premierje

Tavaly novemberben aztán maga a streamingszolgáltató is közleményt adott ki: nem kell aggódni, mindenképpen leforgatják a Jóbarátok Reuniont, és jövő év, azaz 2021 márciusában folytatják a munkálatokat. Aztán múlt hónapban a Ross Gellert alakító David Schwimmer kikotyogta, áprilisban biztonságos keretek között biztosan felveszik a fonalat.

Kapcsolódó cikk

A Variety információ szerint ezen a héten már neki is láttak a jelenetek felvételéhez. A Deadline jelentése szerint a különlegességet úgy tervezték, hogy a sorozat összes hatalmas 236 epizódját összekapcsolja egy különleges eseményen.

A már említett Schwimmer-interjú során az is kiderült, hogy  semmi sem forgatókönyv. A szereplők az epizód során valamikor valamit olvasni fognak, de részleteket nem közöltek.

Ben Winston irányítja a találkozót, Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry és Schwimmer egyaránt a Friends alkotói, Kevin Bright, Marta Kauffman és David Crane mellett készülnek. Emma Conway és James Longman társ-producerként is fellép majd a projektben.

Noha igyekeznek biztonságos keretek között tudni a forgatást, még így sem akadálymentes a koronavírus-járvány miatt. Emiatt pedig jelenleg nincs hivatalos hír a megjelenés dátumán. Sajtóinformációk szerint május környékén várható a premier.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet