Nézem Film Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok...

Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok jogait

Promóció

A Jóbarátok mai napig az egyik legnépszerűbb sitcom. Ugyan idén még a Netflix birtokolja a jogokat a streamingszolgáltatók körében, de jövőre lehet, már a HBO Maxhoz kerülhet.

Promóció

A mai napig komoly nézettséget hoz a Netflixnek a Jóbarátok sorozat. Noha hivatalos statisztikát egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, ám az biztos, hogy majd’ 100 millió dollárt fizetett az újabb streamelési jogokért a Netflix a Warner Bros.-nak.

Jóbarátok sorozat / Fotó: Warner Bros.

Azonban az amerikai Forbes arról ír, hogy a HBO megvásárolná a jogokat, így a nemrégiben átkeresztelt HBO Max szolgáltatásán lehetne nézni a Jóbarátokat.

A Max tavasszal indul az Egyesült Államokban, olyan saját tartalmakkal, mint az Agymenőkből ismert Kaley Cuoco thrillersorozata vagy egy tízrészes romantikus sorozat Anna Kendrick-kel.

Ráadásul nem ez az egyetlen “támadás” az, ami miatt izgulhat a Netflix. A Disney is saját szolgáltatással rukkolna elő Disney+ néven, sőt jöhet az Apple TV is. Tehát fel kell kötnie a gyatyáját a Netflixnek, s kevébé érezheti nyeregben magát.

A Stranger Things harmadik évada minden korábbi rekordot megdöntött a Netflixnek

A Stranger Things harmadik évada megdöntött minden eddigi nézettségi rekordott a Netflix nek, írja a . Több mint 40 millió háztartásban (egy háztartásban több tömegkommunikációs eszköz is található, valamint egy Netflix-fiókhoz több felhasználó is társítható – a szerk.) nézték meg a sorozatot az első négy napban.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Max mikortól lesz elérhető itthon, és hogy mennyibe fog kerülni, a Disney 6,99 dollárt kér majd a Disney+ felhasználóktól, a Netflix alapcsomagja 12,99 dollárba kerül.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3