Nézem Film Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok...

Komoly harcok várhatók streamingfronton: A HBO megveheti a Jóbarátok jogait

Promóció

A Jóbarátok mai napig az egyik legnépszerűbb sitcom. Ugyan idén még a Netflix birtokolja a jogokat a streamingszolgáltatók körében, de jövőre lehet, már a HBO Maxhoz kerülhet.

Promóció
- Advertisement -

A mai napig komoly nézettséget hoz a Netflixnek a Jóbarátok sorozat. Noha hivatalos statisztikát egyelőre nem hoztak nyilvánosságra, ám az biztos, hogy majd’ 100 millió dollárt fizetett az újabb streamelési jogokért a Netflix a Warner Bros.-nak.

Jóbarátok sorozat / Fotó: Warner Bros.

Azonban az amerikai Forbes arról ír, hogy a HBO megvásárolná a jogokat, így a nemrégiben átkeresztelt HBO Max szolgáltatásán lehetne nézni a Jóbarátokat.

A Max tavasszal indul az Egyesült Államokban, olyan saját tartalmakkal, mint az Agymenőkből ismert Kaley Cuoco thrillersorozata vagy egy tízrészes romantikus sorozat Anna Kendrick-kel.

Ráadásul nem ez az egyetlen “támadás” az, ami miatt izgulhat a Netflix. A Disney is saját szolgáltatással rukkolna elő Disney+ néven, sőt jöhet az Apple TV is. Tehát fel kell kötnie a gyatyáját a Netflixnek, s kevébé érezheti nyeregben magát.

A Stranger Things harmadik évada minden korábbi rekordot megdöntött a Netflixnek

A Stranger Things harmadik évada megdöntött minden eddigi nézettségi rekordott a Netflix nek, írja a . Több mint 40 millió háztartásban (egy háztartásban több tömegkommunikációs eszköz is található, valamint egy Netflix-fiókhoz több felhasználó is társítható – a szerk.) nézték meg a sorozatot az első négy napban.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Max mikortól lesz elérhető itthon, és hogy mennyibe fog kerülni, a Disney 6,99 dollárt kér majd a Disney+ felhasználóktól, a Netflix alapcsomagja 12,99 dollárba kerül.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3