A Jóbarátok hat helyett, majdnem hét főszereplővel indult világhódító útjára

A Jóbarátok hat jóbarátja a mai napig legendásnak számít, nem is gondolnánk, hogy eredetileg heten lettek volna. Ma már nehéz elképzelni, de a bizonyos hetedik személynek fontos szerepe lett volna. Nézzük, pontosan miben is!

Az NBC annak idején, amikor a Jóbarátok még el sem készült, majdnem hat helyett hét szereplősre tervezte a sorozatot. Szerencsére, a sors is úgy akarta, hogy ez ne történjen meg, így Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler és Joey megmaradtak az eredeti felállásban. Ráadásul az ilyen sorozatokban nem nagyon nézik jó szemmel az olyan változásokat, amelyek alapjaiban változtatják meg a szereplők alapfelállását. Ezért sem lett Ross felesége Emily, és ezért sem lett a banda oszlopos tagja Gunther.

Matthew Perry Jennifer Aniston David Schwimmer Courtney Cox Matt Leblanc Lisa Kudrow
Így Szeretjük Őket, Hatan Együtt / Fotó: Vox

A sorozat elején, amikor még a Friends Like Us (Barátok mint mi – a szerk.) címet adták neki a készítők, Marta Kaufmann-t és David Crane-t arra kérte a hálózat, hogy adjanak még egy szereplőt a forgatókönyvhöz. Egy idősebb valakit, ezáltal nem csak a fiatal generációt reprezentálták volna. Az NBC attól félt, hogy az idősek nem fogják majd nézni a sorozatot. Mint később kiderült, ettől egyáltalán nem kellett volna tartani.

Lehet, mégis lesz folytatása a Jóbarátok sorozatnak?

Jennifer Aniston és Adam Sandler új filmje, a Murder Mystery majd’ egy hete, június 16-án került fel a forgalmazó, a Netflix oldalára. Ennek kapcsán látogatott el az Entertainment Tonight műsorba, ahol egy korábbi, Ellen DeGeneres-zel készített interjúját vették górcső alá, írja az Independent .

A készítők hezitáltak, de azért bemutatták Pat-et, a rendőrnőt. Még a színészt is kiválasztották rá, de az egész egyszerűen csak nem akart működni. Kaufmann és Crane utálta, ahogyan az új tag nem illett a többi karakter közé. Ezért megkérték az NBC-t, hogy törölhessék ezt a vonalat. A hat főszereplő szülei ugyanis tökéletesen helyettesítik azt, amit Pat személyével szerettek volna kivitelezni. A döntés a készítőket igazolta, a Jóbarátok a mai napig megunhatatlan.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk