Remek hír, hogy a Jóbarátok különkiadású epizódját mindenképpen leforgatja az HBO stábja, mindössze a vártnál pár hónappal később jelenik majd meg.

A téliálom után szinte rögtön Jóbarátok közt lehetünk

Az HBO Max streamingszolgáltató idén februárban jelentette be, hogy készít egy epizódot a régi szereposztással a kultsorozathoz. A különkiadást márciusban vették volna fel az egykori széria díszletei között a Warner Bros. filmstúdió burbanki helyszínén. 

A koronavírus-járvány miatt azonban a munkálatokat leállították, így az epizód nem került bele a májusban elindított HBO Max induló katalógusába.

Kapcsolódó cikk

A Jóbarátok tíz évadát 1994-2004 között sugározták, a záróepizódot 52,5 millióan nézték az USA-ban, ezzel a 2000-es évek legnézettebb sorozatepizódja lett. Most a Netflixen látható a sorozat, ahol fiatalabb rajongókat is szerzett. A sitcom a Netflix egyesült államokbeli nézői számára az HBO Max indulásával lekerült – a cég 425 millió dollárt fizetett a korábbi évadok sugárzási jogáért, azonban más országokban, ugyan bizonytalan ideig, de még elérhető.

A hat jóbarát nem hajlandó Zoomon keresztül olvasópróbát tartani

The Hollywood Reporter értesülései szerint nem csupán a készítők, de a hat főszereplő is a személyes olvasópróbák híve. Terveik szerint, amint azt a járványhelyzet is lehetővé teszi, a korábbi forgatási helyszínen találkoznak majd először, a Warner Bros. stúdió burbanki helyszínén.

Évekkel ezelőtt voltunk utoljára mind együtt, ugyanabban a helyiségben. Éppen ezért ragaszkodunk hozzá, hogy a felvételeket megelőző olvasópróbák is mindenképpen személyesen valósuljanak meg.

– nyilatkozta Lisa Kudrow, hozzátéve, hogy az HBO Max stábja rendkívül támogatónak bizonyul, és egy állásponton van a színészgárdával. Terveik szerint jövő és első felében befejezik a félbehagyott forgatási munkálatokat, és még tavasszal képernyőre kerülhet a különleges epizód.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet