Úgy tűnik, eddig tartott a kényszerszünet a Jóbarátok különleges epizódja kapcsán, a Ross Gellert alakító David Schwimmer ugyanis kikotyogta, hogy áprilisban indul forgatni.

Találtak módot a folytatásra

David Schwimmer a SiriusXM rádióműsorában árulta el, hogy bő egy hónap múlva indul Los Angelesbe, ahol külső jeleneteket fognak felvenni. „Találtunk módot arra, hogy biztonságosan forgassunk” – fogalmazott a járványügyi helyzetre célozva, írja a People magazin.

Jobaratok Uj Epizod Uj Evad Folytatas
Már Nem Kell Sokat Várni A Jóbarátok Folytatására, Pontosabban Az Új, Különleges Epizódra / Fotó: Hbo Max

Lisa Kudrow egyébként korábban már jelezte, hogy felvett egy jelenetet az új részhez, de Schwimmer mostani mondataiból úgy tűnik, hogy az egész stáb dolgozni kezd.

Sztárgázsi jár a Jóbarátok színészeinek a folytatásban is

Mint beszáoltunk róla, tavaly januárban robbant a hír, újra összeáll a nagy csapat egy különleges epizód erejéig. Azonban a koronavírus-járvány első hulláma során leálltak a forgatással. Persze igyekeztek fenntartani várakozással járó izgatottságot, Jennifer Aniston például meglepetéssel. Mint mondta, néhány rajongó betekinthet az új rész forgatásába. Közben pedig a HBO májusban bejelentette, nyár végén folytatják a munkálatokat. Aztán újra leálltak. És újra jött Aniston, és néhány részletet is elárult. Novemberben egy újabb közleményről számoltunk be, amelyben a HBO márciusra datálta a forgatás folytatását. Schwimmer szóban forgó bejelentése pedig ezt tovább erősíti. 

Kapcsolódó cikk

Az új epizódban szerepelni fog mind a hat jóbarát, azaz Ross mellett Monica (Courtney Cox), Phoebe (Lisa Kudrow), Chandler (Matthew Perry), Joey (Matt LeBlanc) és persze Rachel (Jennifer Aniston), akivel Ross szakításban volt. A színészek egyébként 2,5-3 millió dollár körüli gázsit kapnak az epizódért, fejenként.

Az epizód a WarnerMedia új streamingszolgáltatásában, az HBO Maxon fog debütálni. A cég két éve vette meg a Jóbarátok jogait becslések szerint 425 millió dollárért, tavaly óta a sorozat az HBO Maxon elérhető.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet