A Stranger Things Steve Harringtonja, Joe Keery zenésznek sem utolsó

Azt már rég tudjuk, hogy a Stranger Things színészei nem csak a színészkedéshez értenek. Finn Wolfhard (Mike Wheeler) például zenekarban játszik, Millie Bobby Brown a legnagyobb rappereket is megszégyeníti tehetségével, Caleb McLaughlin pedig zenés darabokban kezdte karrierjét. Joe Keery legújabb száma csak hab a tortán, amely bármelyik házibuliban megállja a helyét.

A Stranger Things 3. évadjának sztárja egyértelműen Steve Harrington, akit Joe Keery színész játszik. Keery karaktere amolyan arrogáns, gazdag tinédzserként mutatkozott be a sorozat elején, bár a 2. évad végén már látszott, hogy ő is egy érző ember. A 3. évadban pedig abszolút ő a legszerethetőbb karakter, ahogyan fokozatosan felismeri, hogy talán mégsem annyira menő, mint anno hitte, és ezzel nincs semmi baj, sőt! Érzékenysége és a ’80-as éveket idéző elképesztő frizurája mellett már csak a zenéje jobb.

Joe Keery
Joe Keery / Fotó: Gq

Keery, mielőtt színészi karrierbe kezdett volna, a Post Animal nevű bandában játszott, de 2018 előtt otthagyta a csapatot. Most viszont új zenei projektbe kezdett Djo művésznéven, debütáló számát a hétvégén posztolta, mely a Roddy címet kapta. Egyelőre nem sokat tudunk a dalról, mindössze annyit, hogy a felvételt a Chicago’s Treehouse Stúdióban vették fel. Úgy tűnik, a zene meghatározó a Stranger Things stábjának életében. Wolfhard és Brown mellett most már Keery zenéit is meghallgathatjuk, és nem kizárt, hogy a többi szereplő is mikrofon mögé áll.

Stranger Things 4: Ő(k) a titokzatos amerikai, akit felfal a demogorgon?

Július 4. fontos dátum volt a Stranger Things-rajongók életében. A várva várt 3. évad megjelent a Netflixen, és már az első napon rekordmennyiségű ember nézte meg Eleven ( Millie Bobby Brown) és barátai harcát a gonosz ellen. Hawkins legvagányabb fiataljai a város megmentése során nem egy, hanem egyből két főszereplőt is elveszítenek, vagy mégsem?

Az nem valószínű, hogy a színész teljesen karriert vált, elvégre mind a színészet, mind a zene jól megférnek egymás mellett. Keery zenéjét a The Beatles és a Mild High Club keverékeként jellemzik. Aki nem is kedveli a sorozatot, annak is érdemes meghallgatnia a dalt, mert teljes mértékben megállja a helyét, stílusa egyedi, mégis élvezhető.

Alul meghallgathatod, hogyan énekel Joe Keery:

Roddy

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk