Crysta Abelseth 16 éves volt, amikor John Barnes felajánlotta neki egy bárban, hogy hazaviszi. Végül a férfi lakásán kötöttek ki, ahol megerőszakolta a tinédzserlányt 2005-ben.

Crysta Abelseth teherbe esett az erőszakból, és megszülte a gyereket, akiről mindenkinek azt hazudta, egy kapcsolatából származik, írjaSzeretlek Magyarország.

John Barnes öt évvel később szerzett tudomást a kislányról, és beperelte a lányt a gyerek felügyeleti jogaiért. Abelseth 2015-ben beperelte Barnes-t nemi erőszak vádjával, de ennek ellenére a múlt hónapban az állítólagos erőszaktevőnek ítélték a már 16 éves gyerek felügyeleti jogait a bíróságon, miután Barnes arra hivatkozott, hogy a nő mobiltelefont vett a gyereknek. 

A bíróság tartásdíj és a perköltségek kifizetésére is kötelezték Abelseth-t, miközben Barnes ellen hét év után sem emeltek vádat. Pedig Louisiana állam törvényei szerint a szexuális aktusba való beleegyezés alsó korhatára 17 év, így a 2005-ös aktus mindenképpen nemi erőszaknak minősül. Emellett Abelseth állítja, hogy nem egyezett bele.

DNS-teszttel is bizonyították, hogy a már 16 éves lány Abelseth és Barnes közös gyermeke. A most 32 éves nő továbbra is próbálja visszaszerezni lánya felügyeleti jogait. Barnes vállalkozása a rendfenntartó szerveknek is dolgozik, ami magyarázat lehet az igazságszolgáltatás visszásságaira. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet