John Carpenter megerősítette, hogy két folytatással bővül a Halloween

John Carpenter a közösségi médián keresztül osztotta meg a hírt, hogy a Halloween horrorfilmnek két folytatása is érkezik, írja a Joblo.

A horror mestere, John Carpenter személyes Twitter-oldalán osztotta meg a rajongókkal a jó hírt, miszerint nem egy, hanem két folytatás érkezik a sikerese Halloween-reboothoz.

Michael Myers Halloween
Michael Myers-T A Halloween Sikere Tartja Életben / Fotó: Screengeek

Az előzeteseket a San Diego-i Comic-Con rendezvényen mutatták be pénteken, ahol több nagyobb stúdió is lerántotta a leplet készülő filmjeiről.

No Title

The saga of Michael Myers and Laurie Strode isn’t over. #HalloweenKills #HalloweenEnds @HalloweenMovie pic.twitter.com/l4KT8sUo4q

Carpenter tweetjéből kiderül, hogy Michael Myers és Laurie Strode történetének koránt sincs még vége, hiszen 2020. október 16-án érkezik a David Gordon Green rendezte Halloween-folytatás Halloween kills címmel. A reboot harmadik része, a Halloween ends pedig 2021. október 15-én riogatja majd a rajongókat.

A Sziklák szeme rendezője feltámasztaná Freddy Kruegert

A Magasfeszültség és a Sziklák szeme rendezője, Alexandre Aja új filmje, a már dübörög a mozikban. A Préda egy hurrikán sújtotta kisvárost rettegésben tartó aligátorról szól. Azonban Aja a pletykák szerint már azon töri a fejét, hogy rebootolná Wes Craven klasszikus rémtörténetét a Rémálom az Elm utcában t.

Carpenter nagy bejelentése után nem sokkal Jason Blum producer is megerősítette, hogy a Halloween teljes csapata visszatér a két folytatásban. A David Gordon Green rendezte Halloween-reboot 2018-ban mind a rajongók, mind pedig a kritikusok körében pozitív fogadtatást kapott. A mozipénztáraknál 255 millió dollárt keresett világszerte, így nem volt kétséges a folytatás.

via GIPHY

A filmben visszatért a legendás sorozat eredeti sztárja, Jamie Lee Curtis is mint Laurie Strode.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk