Egy farmernek sikerült meggyőznie barátnőinek sorát, hogy titkos szuperkém volt, mire végül letartóztatták, amiért fegyvereket tartott a csirkeóljában.

Az 53 éves John Hare legalább négy barátnőjét, feleségét, szüleit és két gyermekét bő 25 éven keresztül becsapta azzal, hogy ő a brit titkosszolgálatnál, az MI6-nál dolgozik, írja a DailyStar.

Adott a nőknek egy számot az „egységéhez”, amelyen üzenhet nekik, ha veszélybe kerül. A szélhámos arról is meggyőzött egy nőt, hogy vele él, miközben valójában még a farmján élt feleségével és két gyerekével. Hare egy szállodai hálószobában találkozgatott egy szeretőjével, akit egy másik partner talált meg a telefonján.
Kiderült, hogy egy kétgyerekes anyukát külföldre vitt a hétvégi szünetekre az Egyesült Királyságba, miközben a többi nővel is találkozott, és volt egy szeretője, akit annyira az ujjai köré csavart, hogy az véget vetett 46 éves házasságának. A nő még akkor is meg volt győződve arról, hogy valóban egy párt alkotnak, amikor börtönbe került.

A férfi hamis titkosszolgálati dokumentumokkal és banki átutalásokkal próbálta igazolni sztoriját, miközben valójában egy farmon dolgozott. Amikor 2020 májusában letartóztatták, Hare öt nővel volt romantikus kapcsolatban, köztük közel 25 éves feleségével. A hazugságok között szerepelt, hogy mindig fegyvert kell hordania – akkor is, amikor szeretőjével volt. Egyik régi szeretőjét ököllel arcon ütötte. A bíróság öt évre ítélte testi sértésért, lőfegyver birtoklásáért és károkozásért.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet