John Lithgow verseskötetet írt a Trump-kormányról

John Lithgow Stephen Colbert műsorában beszélt októberben megjelenő verseskötetéről. A színész még fel is olvasott verseiből, írja a The Hollywood Reporter.

John Lithgow maga illusztrálta Dumpty: Trump kora versbe szedve című könyvének borítóját. Stephen Colbert műsorában a színész elárulta, épp a műsort megelőző napon fejezte be az októberben megjelenő kötet verseinek megírását.

Rég vártuk, hogy megérkezzen: itt a Stephen King-adaptáció első előzetese

A tegnapi poszter és az első fotók után befutott a Kedvencek temetője remake első előzetese, melyben az 19-as klasszikus után újra visszatérhetünk a Main állambeli Ludlow városába. A történet főszereplője egy orvos, Dr. Louis Creed, aki a város új lakójaként döbben rá, hogy sorra tűnnek el a lakók háziállatai.


Lithgow saját bevallása szerint egy „vakmerő rímelő”, könyvét pedig egy krónikához hasonlította az utóbbi őrült két évről. A kötetben komikus, szatirikus versek kaptak helyet Dumpty-ról, ami az a becenév, amit a színész adott az amerikai elnöknek.

Lithgow igyekezett verseivel a valós időben reagálni a politikai eseményekre. Fel is olvasott a legutóbbi versből, amit a Mueller-jelentés inspirált.

Nézd meg alább Lithgow teljes szereplését!

John Lithgow Shares His Trump-Based Poems

John Lithgow is starring on Broadway in ‘Hillary and Clinton,’ a play to which the Clintons have been invited, but haven’t yet RSVPed. Subscribe To “The Late…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból