Oren Uziel, a 22 Jump Street – A túlkoros osztag forgatókönyvírója írja a scriptet az Ál/Arc rebootjához, írja a The Hollywood Reporter.

Hirdetés

Oren Uziel, az író megerősítette a lapnak, hogy a Paramount feltámasztja egykori sikerfilmjét az Ál/Arc (Face/Off) akciófilmet.

Nicolas Travolta/John Cage /Fotó: Wallpapr Abyss

Az 1997-es John Woo rendezte akció-thriller sztárjai John Travolta és Nicolas Cage voltak, a filmben a két ősellenség személyiséget és arcot cserélnek. Sean Archer FBI-ügynök (Travolta) a terrorista Castor Troy (Cage) nyomába ered, majd egy baleset során a bűnűző kómába esik.

Ál/Arc – Travolta Troy érzekése a börtönbe

Uploaded by Creativ3Form on 2013-06-20.

Az ügynök egy különleges sebészi eljárás során arcot cserél a terroristával, hogy beépülhessen a bűnszervezetbe. Troy viszont magához tér és magára ölti az FBI-ügynök arcát és személyiségét. Rablóból pandúr, pandúrból rabló válik.

A Paramount filmstúdió meghajol a rajongói akarat előtt: újratervezik a Sonic-figurát

A támadások elsősorban Sonic félresikerült kinézetét érték, így a produkció úgy döntött, újraalkotják a karaktert a rajongók – és a Yuji Naka, a Sonic-karakter vezető tervezője – legnagyobb örömére, írja a Design Taxi . A bejelentést maga a film rendezője tette Twitteren, aki megerősítette, hogy figyelembe veszik a negatív visszajelzéseket: – fogalmazott Jeff Fowler.

A projekt mögé felsorakoztak a Halálos iramban-franchise producerei: Neal Moritz és David Permut is. Oren Uziel az Ál/Arc-reboot mellett a Sonic, a sündisznó és a Pokémon – Pikachu, a detektív tervezett folytatását is jegyzi forgatókönyvíróként.

Hirdetés