Oren Uziel, a 22 Jump Street – A túlkoros osztag forgatókönyvírója írja a scriptet az Ál/Arc rebootjához, írja a The Hollywood Reporter.

Oren Uziel, az író megerősítette a lapnak, hogy a Paramount feltámasztja egykori sikerfilmjét az Ál/Arc (Face/Off) akciófilmet.

Face Off Reboot
Nicolas Travolta/John Cage /Fotó: Wallpapr Abyss

Az 1997-es John Woo rendezte akció-thriller sztárjai John Travolta és Nicolas Cage voltak, a filmben a két ősellenség személyiséget és arcot cserélnek. Sean Archer FBI-ügynök (Travolta) a terrorista Castor Troy (Cage) nyomába ered, majd egy baleset során a bűnűző kómába esik.

Ál/Arc – Travolta Troy érzekése a börtönbe

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Az ügynök egy különleges sebészi eljárás során arcot cserél a terroristával, hogy beépülhessen a bűnszervezetbe. Troy viszont magához tér és magára ölti az FBI-ügynök arcát és személyiségét. Rablóból pandúr, pandúrból rabló válik.

A Paramount filmstúdió meghajol a rajongói akarat előtt: újratervezik a Sonic-figurát

A támadások elsősorban Sonic félresikerült kinézetét érték, így a produkció úgy döntött, újraalkotják a karaktert a rajongók – és a Yuji Naka, a Sonic-karakter vezető tervezője – legnagyobb örömére, írja a Design Taxi . A bejelentést maga a film rendezője tette Twitteren, aki megerősítette, hogy figyelembe veszik a negatív visszajelzéseket: – fogalmazott Jeff Fowler.

A projekt mögé felsorakoztak a Halálos iramban-franchise producerei: Neal Moritz és David Permut is. Oren Uziel az Ál/Arc-reboot mellett a Sonic, a sündisznó és a Pokémon – Pikachu, a detektív tervezett folytatását is jegyzi forgatókönyvíróként.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet