Ez a srác már könyvekkel is brutálisan öl, költészetté emeli a gyilkolást – Jön a John Wick folytatása

Amire sokan vártak: jön a John Wick folytatása, a harmadik felvonás! Keanu Reeves pedig ezúttal is menőre veszi a figurát. Sőt, költészetté emeli a gyilkolást: már könyvvel is könnyedén és brutálisan öl.

John Wick az a bérgyilkos – nem, nem a szomszédod! –, aki visszavonult. De ahogy az lenni szokott, visszarángatják az élet nyaralásából, miután az első részben revansot vett a kutyájának haláláért. John Wick második részében pedig egykori társa miatt kellett hullákat gyártani.

johnwick3 e1547818220868
Jön a John Wick 3, ezúttal is Keanu Reeves főszereplésével / Fotó: Niko Tevernise / Lionsgate

És jön a folytatás, a harmadik epizód. Itt már 14 milliós vérdíjat tűztek ki a fejére, így a Föld összes – na, jó, túlzunk picit – fejvadásza őt akarja kiiktatni. Az előzetesből kiderül, hogy könyvet is bevet a brutális mészárlásra, és ha ez nem lenne elég, lovon és motoron is jól megy az ipar neki.

Halle Berry meg akarja szegni az Instagram szabályzatát? Durván átüt a vizes póló

A fotóhoz azt a leírást adta, hogy “mindig táncolok az ESŐBEN.” Vajon Halle Berry Instagram-oldalán meddig marad a legújabb posztja, amin a mellbimbói is vígan táncra perdülhetnének? 88.4k Likes, 1,162 Comments – Halle Berry (@halleberry) on Instagram: “Ima always dance in the RAIN.

Lesz társa is Halle Berry személyében. Rajtuk kívül Anjelica Huston (Adams Family), Jason Mantzoukas (A diktátor), Laurence Fishburne (Mátrix), Ian McShane (A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken) és Lance Reddick (John Wick) is szerepet kapott.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019 Movie) Official Trailer – Keanu Reeves, Halle Berry

John Wick: Chapter 3 – Parabellum – In theaters May 17, 2019. Starring Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Lance …

A készítők május 17-re ígérik a mozikba John Wick ámokfutását.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból