Lassan három éve annak, hogy Johnny Depp és Amber Heard elváltak két év házasság után. Depp megvádolta Heardöt, hogy bántalmazta őt. Most már hangfelvétel is bizonyítja.

Három éve vált el Johnny Depp és Amber Heard

Johnny Depp Amber Heard Bantalmazas Veres
Amber Heard És Johnny Depp / Fotó: C Flanigan/Getty Images

Csúnya válással ért véget 2017-ben Johnny Depp és Amber Heard két évig tartó házassága. Akkor a színész azzal vádolta meg feleségét, hogy bántalmazta őt. A színésznő azonban mindent tagadott, sőt visszavágott: szerinte a férje verte meg őt többször.

Egy most előkerült hangfelvétel azonban Johnny Depp igazát bizonyítja.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

A vita eldurvult

Johnny Depp Amber Heard Veres Bantalmazas
Amber Heard És Johnny Depp / Fotó: C Flanigan/Getty Images

A hangfelvételen jól hallható, hogy Amber Heard egy vita után a szobából távozni készülő férjére támad és megveri őt.

Továbbá elhangzik benne az is, hogy a színész fél a feleségétől, mondván, korábban többször is vágott hozzá tárgyakat – számolt be róla a DailyMail.

“Leléptem tegnap este. Esküszöm, már a gondolatát sem tudom elviselni, hogy többször és többször bántalmazzuk egymást” – hallható a felvételen Depp elkeseredettsége. “Ha tovább folytatjuk ezt, az kibaszottul szar lenne. És bébi, ezt már egyszer mondtam neked! Félek, hogy meghalunk, mert jelenleg egy kibaszott krimi egyik jelenetében vagyunk” – tette hozzá a színész.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem tudom megígérni neked, hogy nem megyek el a tettlegességig újra. Istenem, néha kibaszottul megőrülök, amit nem tudok tűrtösztetni[/perfectpullquote]

– válaszol Heard a színésznek.

Johnny Depp nélkül jön A karib-tenger kalózai új része?

A pletyka, miszerint A karib-tenger kalózai franchise legújabb részében nem szerepel majd Johnny Depp mint Jack Sparrow, igaznak bizonyult. Sean Bailey a Disney egyik vezetője megerősítette, hogy a film Depp-mentes lesz. Egy interjúban Bailey a döntést azzal magyarázza, hogy ezzel a húzással a Disney „új energiát és vitalitást hoz majd” a sztoriba.

Amber Heard 2016 májusában nyújtotta be a bíróságra a dokumentumokat azzal az indokkal, hogy Depp a 18 hónapos mérgező házasság alatt bántalmazta őt. A színész állítja, az, hogy bántalmazóként vádolták, meglehetősen sérült a reputációja. Sőt, ez az egész ügy azt erdményezte, hogy az új Karib-tenger kalózai-epizódban Jack Sparrow karakterét nem ő alakítja.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk