A színésznő reméli, hogy ha végre lezárul a bírósági ügyük, akkor mindketten tovább léphetnek.

Amber Heard és Johnny Depp pereskedésétől éveken át volt hangos a sajtó.

Kettejük között akkor kezdődött el az igazi háború, amikor az Aquaman színésznője esszét írt a családon belüli erőszakról.

Bár Johnny Deppet nem nevesítette az írásában, a Sun nevű lap már úgy hozta le a szemléjét, hogy asszonyverőnek titulálták a színészt. Depp becsületsértésért perelte a lapot, majd végül exnejét is, aki beállt The Sun mögé

Kapcsolódó cikk

2020 novemberében a bíróság alapvetően igaznak minősítette a lap cikkjében írtakat, amivel voltaképpen derékba törték az egykor még a leghíresebb kalózként emlegetett Depp karrierjét. Ő nem nyugodott bele a vereségbe, azóta is pereskedik Amber Hearddel.

A színésznő a minap Instagram-oldalán jelentkezett be – vette észre a 24.hu. Bejegyzésében arról írt, hogy egy pár hétre parkoló pályára teszi a közösségi oldalait, mivel Virginiába kell utaznia, hogy szembenézzen Johnny Deppel. Reméli, hogy hamarosan mindketten tovább léphetnek.

Kapcsolódó cikk

“Johnny azért perelt be engem, mert írtam egy esszét a Washington Postba, melyben elmeséltem a családon belüli erőszakkal kapcsolatos tapasztalataimat” – kezdte bejegyzését Heard. “Sosem neveztem meg őt, arról írtam, milyen árat fizetnek a nők, ha felszólalnak egy hatalommal rendelkező férfi ellen” – tette hozzá a színésznő.

Szerinte ő még mindig fizeti ezt az árat, de reméli, ha ez az ügyük lezárul, tovább tud lépni ő és volt férje is. 

“Mindig is szerettem Johnnyt, és nagy fájdalommal tölt el, hogy múltbeli közös életünk részleteit a világ előtt kell megélnem” – zárta bejegyzését.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet