Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási-per: Depp szabotálhatta felesége karrierjét

Az újabb bírósági tanúvallomások szerint Johnny Depp azt szerette volna, hogy volt felesége, Amber Heard lemondjon a karrierjéről és otthon maradjon. 

Nem támogatott karrier

Kristina Sexton, Amber Heard színészi tanácsadója és közeli barátja szerint nem volt semmilyen arra utaló jel, hogy Johnny Depp fizikai módon bántalmazta volna a feleségét. Kapcsolatuk illékonysága azonban szembetűnő volt. 

amber heard
Amber Heard tagadja, hogy erőszakos lett volna / Fotó: Getty Images

Kristina Sexton A Karib-tenger kalózai színésze és Heard több közös harcának is tanúja volt, mielőtt a színésznő megérkezett volna a tanácsadói ülésekre. Heard szerint Depp meg akarta akadályozni őt színészi karrierje kibontakozásában, azt szerette volna elérni nála, hogy otthon üljön és terhes legyen. Johnny Deppnek nem támogatta egykori feleségei elvállalt filmes szerepeit, különösen azokat nem, amelyek erotikus tartalmakat is magukba foglaltak, vagy ahogy a Karib-tengerek legismertebb kalóza emlegette, “k_rva részeket” tartalmazott.

Kristina Sexton arról is beszámolt, hogy Heard egy meghallgatásán “kész idegroncsként” jelent meg, annyira félt férje reakciójától.

Egy másik, 2016-os meghallgatásán Amber Heard a megszokottnál több sminkkel érkezett az eseményre, aminek esetleges elmosódása miatt rendkívül ideges volt. Kristina Sexton, a színésznő tanácsadója feltételezése szerint a vastag festékréteg fizikai bántalmazás nyomait volt hivatott eltakarni. Mikor erre rákérdezett, Heard elterelte a szót. Végül bevallotta, hogy Johnny Depp valóban ellökte és “még héhány dolgot csinált vele”, írja a The Guardian.

Mindkét oldal megszólal

Kristina Sexton már évek óta nem dolgozik Amber Hearddel. Így nehéz lenne vallomását az elfogultság számlájára írni. A napokban a színésznő egy másik közeli barátja a bíróságon beismerte, hogy tanúja volt Depp felesége ellen folytatott fizikai bántalmazásoknak, legalábbis annak következményeinek. Raquel Pennington azt állította, hogy Ausztráliából való visszatérésüket követően látta Heard alkarját. A nő keze “karcos és véres volt a csuklójától a könyökéig”. Los Angelesben való találkozásukkor pedig Heard feje véres, orra duzzadt volt, míg a haja egy kisebb részben ki volt tépve. Pennington azt mondta, hogy magánápolót hívott és fényképeket készített a telefonjával az esetről. Ám Deppet soha nem látta megütni a színésznőt.

Johnny Depp-Amber Heard rágalmazási per: újabb részletek derültek ki a 2015-ös kutyacsempészés-ügyről

Folytatódott Londonban Johnny Depp , Amber Heard és a The Sun képviselői főszerelésével a élveboncolós jogi szappanopera, amelyben A Karib-tenger kalózai sztárjának jó hírneve a tét a bulvárlap és volt felesége elleni rágalmazási perben. Az előzményekről és az alkalmazottak tanúvallomásairól már korábban beszámoltunk. Most egy újabb tanút hallgattak meg, aki közelről belelátott a házaspár életébe.

Heard állítása szerint hamisak a vádak, mely szerint abúzív módon bánt volna Deppel, és csak egyszer ütötte meg nővére védelmének érdekében, a Los Angeles-i penthouse lépcsőjén zajló küzdelmük során. A színész házaspár közötti nyilvános terepen zajló harcok akkor bontakoztak ki igazán, amikor az 57 éves Depp beperelte a The Sun bulvárlap kiadóját, a News Group Newspaperst és annak főszerkesztőjét, Dan Woottont egy olyan cikk kapcsán, amelyben „feleségverőnek” titulálták.

Depp azonban tagadja, hogy valaha is bántalmazta volna a 34 éves Heardöt, aki kapcsolatuk során 14 alkalommal tárt fel részleteket férje támadásairól.

Korábban a tárgyaláson olyan komoly esetek kerültek terítékre, mint a hálószobai ágyukban talált ürülék vagy Depp halálos fenyegetőzése. Azonban nemcsak Amber Heard közeli ismerősei, de Johnny Depp előző partnerei is felszólaltak a vádakat illetően és tagadták, hogy a férfi valaha is erőszakos magaviseletet tanúsított volna irántuk.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból