Az Ollókezű Edward 30 éves. A film forgatókönyvírója, Caroline Thompson interjút adott ennek apropóján, és beszélt a Johnny Depp körüli botrányról is.

Szoros kapcsolatban álltak

Közel 30 évvel ezelőtt mutatták be az Ollókezű Edward című filmet, a forgatókönyv írója pedig nyilatkozott a Johnny Depp körüli botrányokról.

Caroline Thompson Ollokezu Edward Forgatokonyviro Johnny Depp
Caroline Thompson, Az Ollókezű Edward Forgatókönyvírója / Fotó: Getty Images

„Amikor nem ugyanazon a projekten dolgoztunk, [Depp] minden reggel egy margaritával köszöntött engem az ajtó előtt. Mi lehet ennél jobb?”  mesélte az Insidernek az „évforduló alkalmából” Caroline Thompson, az Ollókezű Edward forgatókönyvírója, aki később Tim Burton Halott menyasszony című animációs filmjén is együtt dolgozott a színésszel.

A közös munka során az írónő szoros kapcsolatot épített ki a színésszel, és szomorúan figyelte az Amber Hearddel való válása részleteit.

Csak a szépre emlékszik

„Nem akarok rosszat gondolni Johnny-ról. Csak a szép emlékekre szeretnék visszaemlékezni vele kapcsolatban, arra, hogy milyen édes ember volt. Bár gyanítom, hogy több alkalommal is tévútra tévedhetett élete során” – mondta a lapnak Thompson.

Kapcsolódó cikk

Az írónő azt is elárulta, hogy továbbra is jó barátságot ápol az Ollókezű Edward jelmeztervezőjével, Colleen Atwooddal, aki gyakran dolgozott együtt Deppel, többek között a Legendás állatok és megfigyelésük-filmekben is.

Reméli, kilábalhat Depp ebből a helyzetből

Thompson elárulta, hogy nemrégiben beszélt Atwooddal Deppről.

Megkérdeztem, hogy jól van-e Johnny, mire csak annyit mondott: "Remélem”

– mondta.

Kapcsolódó cikk

Az írónő bízik abban, hogy Depp karrierje kilábalhat ebből a botrányból.

Ollokezu Edward 30 Eves Caroline Thompson Johnny Depp
Johnny Depp Az Ollókezű Edward Filmben / Fotó: 20Th Century-Fox

Azt mondta, hogy bár nem ír olyan sokat a filmszakma részére, az ügynöke megkérdezte tőle, írna-e forgatókönyvet Depp számára.

Természetesen felmerült az ötlet, hiszen ő egy fantasztikus színész

– mondta Thompson, hozzátéve azt is, hogy továbbra is szívesen lógna együtt a színésszel, azonban nem tartja valószínűnek, hogy ez valaha is bekövetkezne.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet