Jennifer Aniston után újabb híresség regisztrált Instagramra. Johnny Depp máris több mint 3,6 millió követőt számolt, és egy friss posztjában elárulta, kisfilmet forgat rajongóinak.

Már több mint 3,6 millióan követik

Johnny Depp, aki nem fog szerepelni az új Karib-tenger kalózai-epizódban, már megtalálható Instagramon. Sőt, cikkünk írása időpontjában több mint 3,6 millióan követik. Depp első fotójával egyúttal beharangozta, hogy éppen kisfilmet forgat újdonsült követőinek. Kicsivel később pedig fel is töltötte, hiszen a második poszt ennek a forgatásnak az eredménye volt.

Johnny Depp Instagram Koronavirus
Johnny Depp Éppen Elhagyja A Londoni Legfelsőbb Bíróságot (A The Sun Lapot Perelte Be, Amiért Feleség-Bántalmazónak” Aposztrofálta), 2020. Február 26. / Fotó: Henry Nicholls / Reuters

A 8 perces videóban beszél a koronavírus-járványról is. Mint mondta, fontos, hogy ezekben az időkben segítsük egymást, és otthon kell maradni. És persze hallgassunk zenét. Akár lehet az ő albumát is. Mint nemrég beszámoltunk róla, Depp és Jeff Black közös lemezt jelentetnek meg John Lennon-feldolgozásokkal.

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

No Description

Erre Depp is kitért, nem volt rest népszerűsíteni a projektjét.

A körülötte kialakult botrányt is felelevenítette

A kisfilmben az újra a címlapokon lévő botrányról is szót ejtett. Mint ismert, Amber Hearddel elváltak, ám nem volt zökkenőmentes az elválás. A színésznő családon belüli erőszakkal vádolta meg Deppet, később azonban olyan bizonyítékok is előkerültek, amik szerint valójában éppen Amber Heard volt erőszakos.

Hiába tagadta Johnny Depp volt felesége, hangfelvétel bizonyítja, hogy bántalmazta Deppet

Hiába tagadta Johnny Depp volt felesége, hangfelvétel bizonyítja, hogy bántalmazta Deppet Három éve vált el Johnny Depp és Amber Heard Csúnya válással ért véget 2017-ben Johnny Depp és Amber Heard két évig tartó házassága. Akkor a színész azzal vádolta meg feleségét, hogy bántalmazta őt.

Régóta perben állnak egymással, de elmondta, sokat jelent neki, hogy a rajongói mellette állnak ezen nehéz időszakban.

Legutóbb a fent már említett Jennifer Aniston regisztrációja váltott ki ekkora üdvrivalgást. Aniston rekordokat döntött, fél nap alatt 5 millióan kezdték követni. Lassan minden A-listás híresség megtalálható Instagramon. Esetleg a következő Jennifer Lawrence lesz?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet