Johnny Depp nemrégiben bejelentette, hogy új zenei projektbe kezd, méghozzá nem is akárkivel, a 74 éves blues-rock gitárossal, Jeff Beckkel. Közös albumukon John Lennon klasszikusát dolgozzák fel. 

Tökéletes időzítés

Johnny Depp és Jeff Beck is Instagram-oldalukon jelentették be a nagy hírt, miszerint közös albummal készülnek. John Lennon ikonikus és jelenleg égetően aktuális számát dolgozzák majd fel, az Isolationt. 

Johnny Depp Jeff Beck Album
Johnny Depp És Jeff Beck Közös Albummal Jelentkezik / Fotó: Getty Images

Depp-nek azonban nem ez az egyetlen zenei munkája, korábban együtt munkálkodott a Hollywood Vampires rock bandával is, amiben többek közt Alice Cooper és az Aerosmith gitárosa, Joe Perry is játszik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az olyan nehéz napokban és izolációs időszakokban, mint amilyeneken az emberek manapság keresztülmennek ezekben az embert próbáló időkben, döntöttünk úgy, hogy itt a megfelelő alkalom, hogy a közönség hallja az alkotásunkat. A későbbiekben Johnny-tól és tőlem is többet fogtok majd megtudni minderről, de addig is reméljük, hogy kényelmet és szolidaritást fedeztek fel majd a Lennon-klasszikusban[/perfectpullquote]

– írja Beck az Instagram-bejegzyése alatt. 

Pereskedés két fronton

A zenei együttműködés nemcsak a tökéletes időzítés miatt érdekes. Hanem Johnny Depp feltűnése folytán is tekintve, hogy az utóbbi időben igencsak eltűnt a közösségi felületekről. A The Sunnal és volt feleségével, Amber Heard-del való pereskedése ugyanis médiacsendre csitította a Karib-tenger legismertebb kalózát. 

Hiába tagadta Johnny Depp volt felesége, hangfelvétel bizonyítja, hogy bántalmazta Deppet

Hiába tagadta Johnny Depp volt felesége, hangfelvétel bizonyítja, hogy bántalmazta Deppet Három éve vált el Johnny Depp és Amber Heard Csúnya válással ért véget 2017-ben Johnny Depp és Amber Heard két évig tartó házassága. Akkor a színész azzal vádolta meg feleségét, hogy bántalmazta őt.

A The Sun megvádolta Depp-et, miszerint rendszeren fizikálisan bántalmazta élettársát, ezt pedig Heard is alátámasztotta. Johnny Depp elmondása szerint soha nem emelt kezet egyetlen nőre sem, beleértve ebbe Heard-et is. 

Mi több, szerinte a bíróságon a nőn látható lila foltok festés, nem pedig tettlegesség eredményei. 

Heard ügyvédje, Adam Wolanksi szerint Depp éveken keresztül visszaélt a fizikális, anyagi és szakmabeli erejével, hogy megalázza és zaklassa a nőt, valamint a körülötte levőket. Depp és ügyvédje, Jenny Afia is tagadják a vádakat, írja a The Guardian. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet