A kedvenc kalózos sorozatunkból eddig öt epizód készült és mindegyik Johnny Depp főszereplésével. Lehetséges, hogy nem látjuk viszont a színészt Jack Sparrow-ként?

A pletyka, miszerint A karib-tenger kalózai franchise legújabb részében nem szerepel majd Johnny Depp mint Jack Sparrow, igaznak bizonyult. Sean Bailey a Disney egyik vezetője megerősítette, hogy a film Depp-mentes lesz.

Egy interjúban Bailey a döntést azzal magyarázza, hogy ezzel a húzással a Disney „új energiát és vitalitást hoz majd” a sztoriba.

Jack Sparrow Jhonny Depp
Johnny Depp Kikerült A Karib-Tenger Kalózai Című Filmből / Disney

Az ütős történet mindenesetre garantált, amiről a Deadpool és a Zombieland írói gondoskodnak. Hiszen a Disney Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírókat kérte fel a franchise új epizódjának megírására.

Brutálisan megkínozták a rettegett maffiavezért, akinek karakterét Johnny Depp is alakított

Nemrég holtan találták a cellájában a 89 éves James “Whitey” Bulgert, a ’70-es, ’80-as évek rettegett bostoni maffiavezérét, akinek élete olyan filmekre volt hatással, mint A tégla vagy a Fekete mise, amiben Johnny Depp alakította.

Bár ez utóbbi hír a legnagyobb Depp-rajongókat nem igazán érdekli. Volt olyan Twitter-felhasználó, aki egyenesen úgy reagált a hírre, hogy ha az új Karib-tenger kalózaiban nem szerepel Johnny Depp, akkor nem fogja megnézni, számolt be a hírről a DesignTaxi.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk