Kedden tartották meg az első tárgyalást a Johnny Depp válásával kapcsolatos rágalmazási ügyben, mivel a színésznek és a The Sun kiadójának, a New Group Newspapernek nem sikerült peren kívül megegyeznie.

Volt felesége is megjelent a bíróságon

Johnny Depp azt állítja, nem igaz, amit a The Sun írt, ő soha nem bántalmazta volt feleségét, Amber Heardöt. Kedden a két peres fél mellett a színésznő is megjelent a bíróságon, bár szóvivője szerint ő már szerette volna lezárni a múltat, és ehelyett most élete egyik legnehezebb szakaszáról kell beszélni a bíróság színe előtt, írja a The Guardian.

Amber Heard Johnny Depp Per
Amber Heard És Kísérői A Bíróságra Menet, 2020. 07. 08. / Fotó: Peter Macdiarmid / Lnp / Getty Images Hungary

Az első tárgyalási napon először a vallomásokat olvasták fel. Depp továbbra is ragaszkodik ahhoz, soha nem emelt kezet volt feleségére, Heard viszont többször is megütötte őt.

És mesélt arról is, hogy akkor döntött úgy, hogy jobban teszik, hogy elválnak, amikor észrevette, hogy valaki – vélhetően Heard vagy egyik barátja –, a közös ágyukba végezte el a dolgát, a színésznő pedig ártalmatlan tréfaként kezelte az ügyet.

Az alperes, a News Group Newspapers pedig természetesen továbbra is kiáll amellett, hogy a The Sun nem hazudott, Depp igenis ütötte feleségét.

Napi 9,5 milliót költött borra Depp

Miután mindkét fél vallomását felolvasták, a színészt a tanúk padjára hívták. A meghallgatáson többek között bemutattak egy videót, amit Heard készített, és amin állítólag Depp látható, amint üvegeket vagy poharakat dob a földre.

Johnny Depp Per Bantalmazas Felesege Amber Heard Birosagon
Johnny Depp A Londoni Bíróságon, 2020. 07. 08. / Fotó: Getty Images

A színész elismerte, valóban voltak alkoholproblémái, mielőtt elvonóra ment volna, napi 30 ezer dollárt (körülbelül 9,5 millió forint) költött borra. Azonban hozzátette, ez nem jelenti azt, hogy az italtól erőszakos lett volna, és akárhányszor kiéleződött a helyzet közte és a felesége között, megpróbált elvonulni.

A színész azt is elismerte, hogy kábítószereket fogyasztott. Állítása szerint 11 éves volt, amikor elkezdett rájárni édesanyja gyógyszereire, és 14 éves korára már szinte mindenféle drogot kipróbált, kivéve például a ketamint, állítja. A Sky News beszámolója szerint a The Sun jogi képviselője azt is feszegetni kezdte, hogy Depp milyen híres barátaival drogozott együtt a múltban.

Nicholas Cage-nek köszönheti a karrierjét Johnny Depp – 5+1 érdekesség a születésnapos Deppről

Jack Sparrow gyermekek arcára csal mosolyt Patients at BC Children’s Hospital were delighted by a visit today with one of the world’s most famous pirates, Captain Jack Sparrow. Hollywood actor Johnny … Jelenleg öt részből álló Karib- tenger kalózai című filmsorozat óriási sikerre tett szert világszerte, a Johnny Depp által filmvászonra vitt Jack Sparrow mindenki kedvence lett.

Felmerült az is, hogy Depp hírhedt volt arról, hogy a szállodai szobákban mindig tör és zúz, példaként hozták fel az esetet, amikor 10 ezer dollárnyi kárt okozott egy New York-i hotelszobában. Depp szerint valóban volt olyan, hogy berendezési tárgyakon vezette le a dühét, miután egy barátja átverte. Állítólag egy korábbi barátnője, Ellen Barkin irányába is eldobott egyszer egy üveget, a színész viszont tagadta, hogy ez megtörtént volna.

Három hétig tarthat a per

A híresség vallomásában volt nejét számítónak, szociopatának és narcisztikusnak nevezte, és ezt állítólag egy párterapeuta is megerősítette, akihez még a válás előtt jártak. Szóba került az is, hogy a színésznő fizikálisan bántalmazta. Erről februárban egy hangfelvétel is kikerült.

Depp azt is állította az első tárgyaláson, hogy verbálisan is bántalmazta őt felesége, például dagadt öregembernek nevezte, és azt is a fejéhez vágta, hogy rossz apa.

Elhangzott még, hogy Heard a Depp erőszakos kirohanásairól szóló sztorikat csak kitalálta, és hogy a színész nem a pénz miatt vitte perre az ügyet, hanem szeretne tisztázni magát. És hát őt egyébként az édesanyja arra nevelte, hogy igazi úriemberként viselkedjen, ezek az értékek még mindig fontosak számára, és pont emiatt soha, de soha nem lenne képes kezet emelni egyetlen nőre sem.

Johnny Depp hírnevének és karrierjének sorsa dől el az elkövetkező hetekben

Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard régóta várt összecsapása július 7-én kezdődött egy brit bírósági tárgyalótermében. A rágalmazási per tétje Depp nemzetközi hírneve, írja a The Guardian . Az egykori házaspár magánéletére vonatkozó igencsak zavarbaejtő vádak láttak napvilágot már a pert megelőző meghallgatások során.

A BBC szerint a per körülbelül három hétig tart majd, és videócseten keresztül vallomást tesz majd Depp két korábbi partnere, Vanessa Paradis és Winona Ryder is. Májusban egyébként mind a ketten cáfolták, hogy Depp erőszakos lenne.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.