Johnny Depp beperelte az őt feleségverőnek nevező lapot és kiadóját. A színész volt felesége, Amber Heard és korábbi párjai, Vanessa Paradis és Winona Ryder is jelen lesznek a bíróságon.

Johnny Depp kontra The Sun és Amber Heard

Johnny Depp és volt felesége, Amber Heard régóta várt összecsapása július 7-én kezdődött egy brit bírósági tárgyalótermében. A rágalmazási per tétje Depp nemzetközi hírneve, írja a The Guardian.

Johnny Depp Birosag Ragalmazas
Johnny Depp Megérkezik A Londoni Bíróságra / Fotó: Peter Nicholls/Reuters

Az egykori házaspár magánéletére vonatkozó igencsak zavarbaejtő vádak láttak napvilágot már a pert megelőző meghallgatások során. A három hetesre tervezett bírósági dráma öt tárgyalóteremben játszódik egyszerre az angol Királyi Bíróság társasági távolságtartási szabályainak megfelelően. Az 57 éves Depp a News Group Newspapers-t (NGN) és a The Sun főszerkesztőjét, Dan Woottont perelte be egy 2018-ban megjelent cikk miatt. Az újság „asszonyverőnek” nevezte, valamint Heard (34) Depp ellen felhozott vádjairól is írt. A férfi kitartóan tagadja, hogy házasságuk alatt erőszakoskodott volna a feleségével. Sőt,  egy másik, Amerikában zajló perben ő vádolja családon belüli erőszakkal a volt feleségét.

A Chanel kicsit túl lőtt Johnny Depp lányának szettjén

Johnny Depp lánya finoman fogalmazva is merész volt a 2020-as BAFTA-gálán Johnny Depp lány nem szerénykedett Abszolút sikeresen folytatja a családi hagyományok az egykori sztárpár, Johnny Depp és Vanessa Paradis már nem is olyan kicsi lánya. Lily-Rose Depp előbb a mamája nyomán modellként tette le már kamaszként a névjegyét a divatvilágban, hogy aztán a filmvásznon is gyorsan felbukkanjon – írja a Daily Mail .

Depp ügyvédei a per folyamán azt próbálják majd bizonyítani, hogy a The Sun hazudott. A 2013-as Rágalmazási Törvény alapján pedig igyekeznek rájuk húzni, hogy a cikk súlyos károkat okozott a színésznek. Várhatóan Depp mellett fognak tanúskodni volt párjai, Vanessa Paradis és Winona Ryder is.

Johnny Depp and Amber Heard arrive at court on first day of libel case

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Az NGN pár hete megpróbálta lezárni az ügyet. Depp ugyanis nem tett eleget a bírósági végzésnek, mert nem hozta nyilvánosságra a kért üzeneteit, de a bíró emiatt nem ejtette az ügyet.

Depp jó hírneve és karrierje forog kockán

A lap 14 rendbeli, 2013 eleje és 2016 májusa között történt családon belüli erőszak elkövetésével vádolja a színészt. Korábban a volt feleséggel szemben pedig elhangzottak olyan vádak is, miszerint két alkalommal is házasságon kívüli kapcsolatot létesített, egyszer Elon Muskkal, majd James Franco színésszel, amikor még Johnny Depp felesége volt.

Deppről viszont azt mondják, hogy ausztrál látogatása során megpróbált kábítószerhez jutni, és ennek érdekében üzenetet is írt asszisztensének, hogy szerezzen neki extasy-tablettákat és kokaint.

Johnny Depp nélkül jön A karib-tenger kalózai új része?

A pletyka, miszerint A karib-tenger kalózai franchise legújabb részében nem szerepel majd Johnny Depp mint Jack Sparrow, igaznak bizonyult. Sean Bailey a Disney egyik vezetője megerősítette, hogy a film Depp-mentes lesz. Egy interjúban Bailey a döntést azzal magyarázza, hogy ezzel a húzással a Disney „új energiát és vitalitást hoz majd” a sztoriba.

Depp és Heard 2011-ben ismerkedtek meg a Rumnapló című film forgatásán, majd négy évvel később, 2015-ben Los Angelesben házasodtak össze. A következő évben távoltartási végzést rendeltek el Deppel szemben, miután Heard erőszakkal vádolta meg. 2017-ben váltak el, a színésznő a neki megítélt 7 millió dollárt jótékony célra fordította.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez egy rendkívül kényes ügy Depp számára, mert az egész karrierje és jó hírneve a per kimenetelén áll vagy bukik. Nem valószínű, hogy kizárólag anyagi okokból perelte be a lapot, mivel a rágalmazási perekben Angliában ritkán ítélnek meg 100 ezer fontnál nagyobb összeget, bár ebben a konkrét esetben ez sem elképzelhetetlen. Néha a rágalmazási ügyekben a bíróság az egyetlen lehetőség, hogy valaki tisztára mossa a nevét, és London azért is számít a hírességek számára kedvező helynek ebből a szempontból, mert a vonatkozó angol törvény a felperest védi[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Emily Cox, rágalmazási ügyekkel foglalkozó ügyvéd.

Two months before the world was subjected to the shocking live coverage of the merciless, bloodthirsty and public daylight murder of JFK in Nov. 1963, Bob Dylan sat down to write a song… He had a particular idea in mind, which he recorded mere weeks before Kennedy’s tragic Assassination. Dylan had already achieved stratospheric acclaim from his treasure-producing workmanship and poetic abilities. He had already jacked up the bar of songwriting to an untouchable level. He also became a reluctant prophet, which can be quite an occupational hazard…Yet he remained himself while dodging all manner of con artists, bloodsuckers, angles, arrows, ignorance, injustices, and scrutinization of his life. His intentions remained pure. So he sat down and wrote the gold standard of protest songs, the seminal and most significant, mind boggling and staggeringly poetic, prophetic protest song the world will ever know: “The Times They Are A-Changin'”. Dylan’s song applies to Covid-19, it also, very strongly applies to the life altering image of George Floyd, forever seared to our brains… For me, it applies to the moment we are in, it applies to the moment they were in in 1963, it applies to everything before and everything since and everything that will be. I chose to perform this song live, for my friend @drbarbarasturm Covid benefit several weeks ago… I didn’t really know how to play it, but I figured I’d give it a shot, as it seemed to apply so well. And it applies now, more than ever. It was performed a couple of weeks before our collective paralysis was rendered complete by the images of our fellow human George Floyd being cruelly and brutally tortured to death on live TV. Let us take a moment to remember the sacrificial hero George Floyd and look with hope towards the changes that his tragic death will cause. And let’s salute the reluctant prophet Bob Dylan and the dream of change he inspired then, now, and onwards… His impact is that of Shakespeare, Marlowe, Hunter Thompson, Marlon Brando, Woody Guthrie, William Blake, Picasso, Bach and Mozart. Dylan’s song is to be kept near you, AT ALL TIMES!!! All love and respect, JD

No Description

Az ügyvédnő hozzátette, hogy nagy a tét Depp számára: Hollywood a múltban sokáig nem vett tudomást a hírességek elítélendő magatartásáról, de már új szelek fújnak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.