Johnny Depp mellé álltak a rágalmazási perben kihallgatott tanúk

A pár alkalmazottai számos mocskos, Amber Heardre rossz fényt vető részletről számoltak be Johnny Depp és a The Sun perében.

A nem létező monoklik

Folytatódott Johnny Depp karrierjére nézve döntő jelentőségű rágalmazási pere a The Sun bulvárlap főszerkesztője és kiadója, a News Group Newspapers, valamint volt felesége, Amber Heard ellen, írja a The Guardian. Mint arról már korábban beszámoltunk, a lap cikkében „feleségverőnek” nevezte az 57 éves sztárt, és azt állították, „megsemmisítő erejű bizonyítékkal” rendelkeznek arra vonatkozóan, hogy a férfi erőszakos viselkedésett Hearddel. Depp tagadja a vádakat, azt állítja, a nő bántalmazta őt. Heard viszont arról árult el részleteket a bíróságnak, hogy Depp 14 alkalommal erőszakos magatartást tanúsított vele szemben kapcsolatuk során.

johnny depp per alkalmazottak vallomasa
Johnny Depp a londoni bíróság előtt / Fotó: Daniel Leal-Olivas/AFP/Getty

Samantha McMillan stylist, aki akkoriban a párral dolgozott és jelenleg is Depp alkalmazásában áll, egy 2015 decemberi epizódot mesélt el, amikor Heard meghívást kapott vendégként James Corden The Late Late Show beszélgetős műsorába. A stílustanácsadó a délutánt és az estét a színésznő mellett töltötte, miközben a szereplésre készült.

Johnny Depp nélkül jön A karib-tenger kalózai új része?

A pletyka, miszerint A karib-tenger kalózai franchise legújabb részében nem szerepel majd Johnny Depp mint Jack Sparrow, igaznak bizonyult. Sean Bailey a Disney egyik vezetője megerősítette, hogy a film Depp-mentes lesz. Egy interjúban Bailey a döntést azzal magyarázza, hogy ezzel a húzással a Disney „új energiát és vitalitást hoz majd” a sztoriba.

„Elhiszed, hogy ezt az egészet két monoklival csináltam végig?” – fordult Heard McMillanhez, miután kijött a stúdióból az interjú után, arra célozva, hogy Depp megverte.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Amber Heardön szemmel láthatólag semmiféle nyoma nem volt annak, hogy megütötték volna, sem véraláfutás, horzsolás, vágás, semmilyen sérülése nem volt[/perfectpullquote]

– állította tanúvallomásában McMillan. Hozzátette, hogy később rájött, Heard több alkalommal is azzal vádolta Deppet, hogy erőszakosan viselkedett vele előző nap.

Dimitrij Ribolovljev orosz milliárdos perben áll egykori műkereskedőjével

Mostanában, aki élőszereplős tárgyalótermi drámára vágyik, az (plusz Depp legutolsó exfelesége, Amber Heard) csúnya sárdobálását figyelheti. De zajlik még egy hasonlóan érdekes bírósági ügy. Főszereplői nem hollywoodi sztárok, hanem a felső tízezer felfoghatatlanul gazdag üzletemberei. Kedden, július 7-én a monacói bíróság végleg elutasította az Yves Bouvier ellen indított büntetőügyet.

A tárgyalás Hilda Vargas házvezetőnő meghallgatásával folytatódott. A nő elmondta, hogy egészen elborzadt és undor fogta el, amikor egy hatalmas rakás ürüléket talált Depp és Heard ágyában. Ez volt az a pont, miután Johnny Depp beadta a válókeresetet.

Winding down into the weekend

No Description

Vallomása szerint emberi széklet volt, biztosan nem a pár Yorkshire terrierjeitől származott, ahogy Heard állítja. Mindez azután történt, hogy Depp elkésett Heard 30. születésnapjáról, és emiatt csúnyán összevesztek. Depp szerint „rejtély”, hogy került a széklet az ágyba, de „meggyőződése, hogy Heard csapatából lehet köze hozzá valakinek”.

A vallomások alapján inkább Heard az agresszor

„Veleményem szerint [Heardnek] nehéz természete van, nem akartam, hogy velem is kiabáljon. Több mint 30 éve dolgozom Deppnél, és még sosem láttam, hogy erőszakosan viselkedett volna bárkivel is” – állította Vargas vallomásában.

Johnny Depp és Jeff Beck közös albumukon John Lennon klasszikusát dolgozzák fel

Johnny Depp és Jeff Beck is Instagram-oldalukon jelentették be a nagy hírt, miszerint közös albummal készülnek. John Lennon ikonikus és jelenleg égetően aktuális számát dolgozzák majd fel, az Isolation t. Depp-nek azonban nem ez az egyetlen zenei munkája, korábban együtt munkálkodott a Hollywood Vampires rock bandával is, amiben többek közt Alice Cooper és az Aerosmith gitárosa, Joe Perry is játszik.

Ezután Tara Roberts szintén videókapcsolaton keresztül tett tanúvallomása következett, aki Depp birtokát felügyeli a Bahamákon. A nő elmondta, látta, amikor Heard válaszul kiabál és szidalmazza Deppet, miután a férfi feldagadt orral ordította a feleségének, hogy tűnjön el. A sérülés okát már Depptől tudta meg: Heard egy doboz higítót vágott a fejéhez.

Roberts, aki 2008 óta dolgozott színésznél, „rendkívül rendes emberként” jellemezte, akit sosem látott erőszakosan vagy agresszíven viselkedni sem Hearddel, sem másokkal. Heard viszont gyakran dobálózott különböző tárgyakkal férje felé.

2019 decemberében, amikor a pár és Depp két gyereke a szigeten tartózkodott, szemtanúja volt, Heard a színész haját tépte és „fizikailag bántalmazta”.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szidta, gúnyolta és többek között, amit értettem belőle, azt is odavetette neki, hogy „a karrierednek vége”, meg „senki sem fog ezután leszerződtetni, dagadt vagy, eljárt feletted az idő, egyedül fogsz megdögleni”, mindezt egyre durvábban[/perfectpullquote]

– teregette ki a szennyest Roberts is.

Malcolm Connolly-t, Depp testőrét egy 2015-ben, Ausztráliában történt balesetről faggatták, amikor A Karib-tenger kalózai egyik részének forgatták. Azt vallotta, hogy a színész eleinte mindenfélét kitalált arra nézve, hogyan sérült meg az ujja. Először azt mondta például, hogy odacsukta egy harmonikaajtóhoz, de később bevallotta, hogy a nő „vágta le az ujjait”. A bírósági dokumentumokban Depp részéről az szerepel, hogy Heard egy vodkásüveget dobott felé, ugyanakkor mégis maga okozta a sérülését.

Connolly szerint a hamis sztorikkal Depp egyrészt a produkció körüli botrányt akarta elkerülni, másrészt tipikus viselkedési minta, ahogy az áldozat védi az erőszaktevőt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból