Megérkezett az új Joker utolsó előzetese és brutálisan marcangoló

Már nagyon várjuk a Joker-filmet Joaquin Phoenix a főszereplésével, de még mindig bő 1 hónapra vagyunk a bemutatótól. Addig is, be kell érnünk az előzetesekkel, amelynek legutolsó része a napokban érkezett meg. Arra jó, hogy még az eddiginél is jobban izguljunk, milyen lett a teljes film. A videó alapján, nagyon is ütős.

Jouaquin Phoenix játssza Arthur Fleck, azaz Joker szerepét Todd Phillips várva várt filmjében. Magyarországon október elején lesz először látható az izgalmasnak ígérkező thriller. Ezt egyelőre csak az eddig megjelent előzetesek alapján állíthatjuk, de Joaquin Phoenix és Robert De Niro (Murray Franklin) nevei is nagyban hozzájárulnak a feltevéshez.

Joaquin
Várjuk! / Foró: Awards Circuit

Az utolsó előzetes a napokban jött ki, picivel több részletet mutatva a filmből. A történetben Phoenix egy lecsúszott komikus szerepét ölti magára, zseniális alakítással. Phillips, aki korábban inkább vígjátékokat jegyzett (Cool túra, Másnaposok stb.), a Joker filmmel komolyabb oldalát is bemutatja. De Niro showmant alakít, de a filmben még feltűnik, Zazie Beetz mint Joker barátnője, valamint Frances Conroy, Bill Camp és Marc Maron a főbb mellékszerepekben.

Még nem is látható, máris díjazzák Joaquin Phoenix Jokerét

A Joana Vicente és Cameron Bailey által vezetett Totontói Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) színészi díjára terjesztették fel Joaquin Phoenix-et. Korábban ezt a megtiszteltetést Meryl Streep számára ítélték oda. Phoenix részt vesz a Todd Phillips rendezte Warner Bros.-féle Joker észak-amerikai premierjén. A történet az ikonikus gonosztevőről szól, akit a korábbi a Batman-filmekben olyan színészek alakítottak, mint Jack Nicholson, Heath Ledger vagy Jared Leto.

Amennyiben valaki még nem írta fel a határidőnaplójába, október első hetében ne felejtse el megnézni Phoenix Oscar-esélyes filmjét. A színész úgy tűnik, eddigi legjobb alakítását nyújtja, fizikailag is teljesen átváltozott a hitelesség kedvéért. Az előzetesek alapján valóban félelmetes az átalakulás. Remélhetőleg, a teljes film sem fog csalódást okozni a nézőknek.

Íme, az új előzetes:

JOKER – Final Trailer – Now Playing In Theaters

https://www.joker.movie https://www.facebook.com/jokermovie https://twitter.com/jokermovie https://www.instagram.com/jokermovie/ Director Todd Phillips “Joke…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból