Jön az Interpol a Sziget Fesztiválra

Bejelentette turnéállomásait a New York-i zenekar, az Interpol: e szerint augusztus 15-én fellépnek a Sziget Fesztiválon is.

A kétezres évek új gitárzenés kulcszenekara – a nyolcvanas évek sötét/szplínes gitárbandáit, a Joy Divisiont, a Bauhaust, az Echo and The Bunnyment, a Psychedelic Furst, a Cure-t vagy a Smiths-t megidéző –, new york-i Interpol már többször járt Magyarországon. Ezúttal klasszikus, első nagylemezükkel indulnak turnéra, a 2002-es Turn On The Bright Lights-szal.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk