Ha még nem voltál biztos abban, hogy melyik fesztiválra spórolj nyáron, akkor segítünk: nézz csak szét a Sziget Fesztivál repertoárjában, ahol biztosan megtalálod kedvenc előadóidat. Nemzetközi vonatkozásban a sort ezúttal maga Pink egészítette ki.

Hatalmas az érdeklődés az idei fesztiválokat illetően, az izgalom a tetőfokára hágott, hogy melyik külföldi előadó melyik fesztiválon fog fellépni. A Sziget természetesen már most is az egyik legerősebb felhozatallal büszkélkedhet, ám a legnagyobb dobásokat a végére hagyták a szervezők. A minap hivatalosan is közlésbe adták, hogy a line-up Pink nevével is frissül.

Szinte nincs olyan ember, aki ne találkozott volna már a híres amerikai énekesnő nevével. Ha épp nem a fülbemászó dalaival, akkor extravagáns külsejével és stílusával, vagy olykor botrányos életével került a magazinok címlapjára.

Az egyébként Alecia Moore névre hallgató énekesnő 2000-es debütálása óta hét lemezzel büszkélkedhet, amelyet több, mint 60 millió példányban adtak el világszerte. Slágerei azóta is rendre a zenei ranglisták élén debütálnak, az énekesnő pedig számos díjat tudhat magáénak: három Grammyt, hat MTV Video Music Awards-ot, és kettő MTV Europe Awards-ot. A tengerentúlon több ízben választották már meg Az Év Nőjének is.

Pink idén The Truth About Love névre keresztelt világkörüli turnéba kezd, amelynek egyik állomása a Sziget Fesztivál lesz augusztus 9-én.

#weboldal | #facebook | #instagram

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. 08. 09. – 2017. 08. 16.

Helyszín: Sziget Fesztivál, Budapest

Jegyelővétel: ITT

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet