Fesztivál JÖN A JUBILEUMI ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL!

JÖN A JUBILEUMI ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL!

Promóció

Idén nyáron nemcsak a debreceni Campus Fesztivál ünnepli tizedik születésnapját, hanem a dunántúli érdekeltségű Ördögkatlan is. Az állandó és visszatérő vendégek mellett újabb nevek is csatlakoztak a line-uphoz.

Promóció
- Advertisement -

Augusztus 1. és 5. között kerül megrendezésre a X. Ördögkatlan Fesztivál a Baranya megyei turisztikai régióban. A főként kulturális és művészi értékeket felkaroló rendezvény érdekessége, hogy több település bevonásával különböző programok várják az ide-látogatókat. Találkozhatunk a fesztivál egyik fővédnökével, Törőcsik Marival, valamint a szervezők Verdi Requiemjével igyekeznek emléket állítani a szintén mecénásnak számító Cseh Tamásnak, és a Nemzeti Filharmonikusok vezetőjének, Kocsis Zoltánnak.

A színházi és művészeti témák mellett bőven lesz lehetőség az ereszd el a hajamra is. Nagyszerű koncertet remélhetünk Beck Zolitól, a Quimbytől, a Kiscsillagtól, és a Három díva formációtól is. A színes művészeti fesztivál akusztikus esteket, irodalmi workshopokat, író-olvasó találkozókat is rejt a tarsolyában, amiket egy pohár Vylyan bor kíséretében látogathatunk. Végre találkozhatunk a díszvendégnek számító Krasznahorkai László íróval, Hajdu Szabolcs filmrendezővel, Kolonits Klára operaénekessel, és férjével Dinyés Dániel karmesterrel.

A sokrétű fesztivál millió családi programot is kínál, hogy aki idelátogat, egy percig se unatkozzon. A szervezők az idei Ördögkatlant az egyik legjobbnak ígérik, amelyet évekig emlegetni fognak. Ha kíváncsi vagy az előző Ördögkatlanra, csak nézd meg a promóvideókat, amelyek képkockáin számos ismert színészt, írót, egyéniséget is felfedezhetsz.

Na, meggyőztünk?

További információért kattints IDE.

Időpont: 2017. augusztus 01. – 2017. augusztus 05.

Jegyelővétel: ITT

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3