JÖN A JUBILEUMI ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL!

Idén nyáron nemcsak a debreceni Campus Fesztivál ünnepli tizedik születésnapját, hanem a dunántúli érdekeltségű Ördögkatlan is. Az állandó és visszatérő vendégek mellett újabb nevek is csatlakoztak a line-uphoz.

Augusztus 1. és 5. között kerül megrendezésre a X. Ördögkatlan Fesztivál a Baranya megyei turisztikai régióban. A főként kulturális és művészi értékeket felkaroló rendezvény érdekessége, hogy több település bevonásával különböző programok várják az ide-látogatókat. Találkozhatunk a fesztivál egyik fővédnökével, Törőcsik Marival, valamint a szervezők Verdi Requiemjével igyekeznek emléket állítani a szintén mecénásnak számító Cseh Tamásnak, és a Nemzeti Filharmonikusok vezetőjének, Kocsis Zoltánnak.

A színházi és művészeti témák mellett bőven lesz lehetőség az ereszd el a hajamra is. Nagyszerű koncertet remélhetünk Beck Zolitól, a Quimbytől, a Kiscsillagtól, és a Három díva formációtól is. A színes művészeti fesztivál akusztikus esteket, irodalmi workshopokat, író-olvasó találkozókat is rejt a tarsolyában, amiket egy pohár Vylyan bor kíséretében látogathatunk. Végre találkozhatunk a díszvendégnek számító Krasznahorkai László íróval, Hajdu Szabolcs filmrendezővel, Kolonits Klára operaénekessel, és férjével Dinyés Dániel karmesterrel.

A sokrétű fesztivál millió családi programot is kínál, hogy aki idelátogat, egy percig se unatkozzon. A szervezők az idei Ördögkatlant az egyik legjobbnak ígérik, amelyet évekig emlegetni fognak. Ha kíváncsi vagy az előző Ördögkatlanra, csak nézd meg a promóvideókat, amelyek képkockáin számos ismert színészt, írót, egyéniséget is felfedezhetsz.

Na, meggyőztünk?

További információért kattints IDE.

Időpont: 2017. augusztus 01. – 2017. augusztus 05.

Jegyelővétel: ITT

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet