Fesztivál JÖN A JUBILEUMI ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL!

JÖN A JUBILEUMI ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL!

Promóció

Idén nyáron nemcsak a debreceni Campus Fesztivál ünnepli tizedik születésnapját, hanem a dunántúli érdekeltségű Ördögkatlan is. Az állandó és visszatérő vendégek mellett újabb nevek is csatlakoztak a line-uphoz.

Promóció

Augusztus 1. és 5. között kerül megrendezésre a X. Ördögkatlan Fesztivál a Baranya megyei turisztikai régióban. A főként kulturális és művészi értékeket felkaroló rendezvény érdekessége, hogy több település bevonásával különböző programok várják az ide-látogatókat. Találkozhatunk a fesztivál egyik fővédnökével, Törőcsik Marival, valamint a szervezők Verdi Requiemjével igyekeznek emléket állítani a szintén mecénásnak számító Cseh Tamásnak, és a Nemzeti Filharmonikusok vezetőjének, Kocsis Zoltánnak.

A színházi és művészeti témák mellett bőven lesz lehetőség az ereszd el a hajamra is. Nagyszerű koncertet remélhetünk Beck Zolitól, a Quimbytől, a Kiscsillagtól, és a Három díva formációtól is. A színes művészeti fesztivál akusztikus esteket, irodalmi workshopokat, író-olvasó találkozókat is rejt a tarsolyában, amiket egy pohár Vylyan bor kíséretében látogathatunk. Végre találkozhatunk a díszvendégnek számító Krasznahorkai László íróval, Hajdu Szabolcs filmrendezővel, Kolonits Klára operaénekessel, és férjével Dinyés Dániel karmesterrel.

A sokrétű fesztivál millió családi programot is kínál, hogy aki idelátogat, egy percig se unatkozzon. A szervezők az idei Ördögkatlant az egyik legjobbnak ígérik, amelyet évekig emlegetni fognak. Ha kíváncsi vagy az előző Ördögkatlanra, csak nézd meg a promóvideókat, amelyek képkockáin számos ismert színészt, írót, egyéniséget is felfedezhetsz.

Na, meggyőztünk?

További információért kattints IDE.

Időpont: 2017. augusztus 01. – 2017. augusztus 05.

Jegyelővétel: ITT

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3