A férfi azt állította, hogy a világ legnagyobb pénisze az övé, és több A-listás hírességgel is lefeküdt, akik szó szerint könyörögnek neki a szexért.

Elege van abból, hogy mindenki azt akarja tőle

Az 51 éves Jonah Falcon azt mondta, hogy 13,5 hüvelykes (34 centiméteres) férfiassága miatt folyamatosan megállítják a repülőtéri biztonságiak, számolt be a történetéről a brit The Sun.

Amikor megkérdezték tőle, hogy mi a legrosszabb abban, hogy nagy a pénisze, Jonah azt válaszolta, hogy az embereknek mindig vannak előítéletei vele kapcsolatban. Mint hozzátette, “valamilyen oknál fogva, ha több mint 13 hüvelyk a pénisze, az azt jelenti, hogy rossz vagy egoista vagy pornósztár vagy buta, vagy ribanc az ember.”

Kapcsolódó cikk

Elege van abból, hogy az emberek azt akarják, mérje le előttük. Számos alkalommal megtette már, most már elég volt – mondta.

Sokkolta a műsorvezetőket

Nemrég a New York-i színész az ITV műsora, a This Morning vendége volt a szóban forgó téma kapcsán. A műsorvezetők kíváncsiak voltak arra is, hogyan változtatta meg az életét a férfiassága. Arra viszont nem voltak felkészülve a stúdióban ülők, mi fog következni.

Egy ponton, miközben a műsorvezetőkkel, Phillip Schofielddel és Josie Gibsonnal beszélgetett, Falcon úgy döntött, ahelyett, hogy elmagyarázná, inkább megmutatja.

A műsorvezetőknek azt mondta Falcon: “Ez csak nektek szól, így nem kell a képzelőerőt használni”. A műsorvezetők nem tértek magukhoz, annyira zavarba jöttek a váratlan helyzettől.

Oscar-díjasokkal is lefeküdt Jonah Falcon

A showbiznisznek szóló rész után Falcon elmondta, hogy egyszer az egyik repülőtéren is megállították a biztonságiak, amikor észrevették, mi lóg a lába között, mint fogalmazott. Először egyébként élvezte az 1999 óta tartó, a péniszéből fakadó hírnevet a színész, ám a munkásságát negatívan befolyásolta. Mint mondta, nem veszik fel őt a válogatás után. Úgy vélte, a péniszméretéről ismert ember képe él mindenkiben, nem pedig a leendő szerepéről. Ezt megerősítette számára több rendező barátja is.

A The Sunnak adott 2017-es interjújában egyébként mesélt arról is Falcon, hogy több, A-listás hírességgel is lefeküdt. A nyíltan biszexuális férfi elárulta, pornósztárok és Oscar-díjasok is akadtak közülük. Azt, hogy elmondták, “nagyobb vagyok, mint az összes partnerük”, bóknak vette.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet