Érkezik a Jonas Brothers-memoár, már ősszel

Egy egész generáció számára az év hírét jelentette, hogy újra összeállt a Jonas Brothers. Idén ősszel pedig a régi és az új rajongók a könyvesboltok polcain is kereshetik az együttes munkáját, írja a The Hollywood Reporter.

A Grammy-díjra jelölt hármas november 12-én jelenteti meg első memoárját. A Jonas Brothers az Instagramon jelentették be, hogy könyv formátumban is elmesélik családjuk történetét. A Blood az együttes eredetét, a hírnév felé vezető utat, a szakításuk mögött rejtőző titkokat és a visszatérésük történetét meséli el.

Férjhez ment Sophie Turner, a Trónok harca sztárja

Ami Vegasban történik, az felkerül az Instagramra – mondhatnánk. És igen, az eseményről készült videót Diplo, amerikai DJ osztotta közösségi oldalán! Sophie Turner és Joe Jonas örök hűséget fogadtak május 1-jén a bűnös városba, tudatta a világgal a . A pár a Billboard Music Award zenei rendezvényre voltak hivatalosak Las Vegas ban.


A könyv írásában Nick Jonas, Joe Jonas és Kevin Jonas is részt vett, de az alkotás létrejöttéhez hozzájárult a The Dirt szerkesztője, Neil Strauss is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Három testvér vagyunk New Jersey-ből, és nem kellett volna ilyen sikeressé válnunk. A lemezkiadók visszautasításaitól kezdve apánking, aki elvesztette az állását miattunk. Ennek nem kellett volna megtörténnie, és nem szabadott volna ilyen sokáig tartania. Mégis, itt vagyunk, izgatottabban, mint valaha, és olyan hálásak vagyunk, és készen állunk, hogy elmondhassuk a teljes történetünket, mint egyének, művészek és mint család[/perfectpullquote]

– állította Joe egy közleményben.

Taylor Swift irányt váltott az új, ME! videóklipjében!

Taylor Swift hamarosan megjelenő hetedik albumának első dala, a ME! nemcsak szenzációsra sikeredett, de Swift kisasszony néhány nyomot is elrejtett benne. Az Independent magazinnak adott interjújában az énekesnő elárulta, hogy ezek utalnak az album címére, de azt is hozzátette, hogy ha a titkolózás idegesíti a rajongókat, abbahagyja.


A Jonas Brothers februárban tért vissza a zenei térre a Sucker című számukkal, és azóta is rengeteg különböző projektben vettek részt. Érkezik az új album, az új turné, de a memoár bejelentését még egy Amazonos dokumentumfilm is megelőzte. Ezutóbbi – az albumhoz hasonlóan –, a Chasing Happiness címet viseli, és június 7-én debütál. A dokumentumfilm Jennifer Salke, az Amazon fejesének leírása alapján egy személyes betekintést nyújt a színfalak mögé, miközben az együttes majd’ hat év után újra összeáll.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból