Nem borzongtál még eleget? Most majd fogsz!

A Tűnj el! óta tudjuk, Jordan Peele mesterien ért a horrorfilm csináláshoz. Márpedig jó horrorfilmet készíteni nem könnyű, de Peele legújabb filmjének előzetese alapján, úgy tűnik, ismét jól vette az akadályt. Bár azt meg kell jegyezni, hogy filmjei inkább a pszichothriller kategóriába esnek.

A Mi (Us) egy családi vakációval indul. Adelaide (Lupita Nyong’o) és Gabe (Winston Duke) a tengerpartra mennek barátaikkal – egyikük Elisabeth Moss – és két gyermekükkel. Azonban egyik este váratlan vendégek állítanak be hozzájuk, és kezdetét veszi a harc az életükért.

the Indian
Amikor a családi vakáció rémálommá válik / Fotó: The Indian Express

Peele most sem hazudtolta meg önmagát, az előzetesből látható, hogy lesznek részek, amik után garantáltan nem fogunk nyugodtan aludni. Legújabb alkotásában most is fekete bőrű emberek játsszák a főszerepeket, ami a rendezőnek különösen fontos volt. Elmondása szerint azért, mert még nem látott olyan filmet, amelynek középpontjában fekete bőrű család állt volna.

A Tűnj el! rendezőjének új filmje egy klasszikus horror remake-je lesz

A 2017-ben Oscar-díjat nyert Jordan Peele rendező karrierje egyre jobban fellendül. A író-rendező a legjobb eredeti forgatókönyv díját nyerte el a Tűnj el! című thrillerjével, amely az év egyik meglepetésfilmje volt. Azóta leforgatta a címre hallgató, szintén társadalmi kérdéseket feszegető thrillerjét. Sőt, már dolgozik az Alkonyzóna újraalkotásán, amelyet nem csak ír, hanem rendezni és narrálni is fogja.

Amit még elmondott a filmről, hogy szeretne új mitológiát teremteni. A rendező szerint mi vagyunk önmaguknak legnagyobb ellensége, és a film is tulajdonképpen e köré a gondolat köré szerveződik. Peele üzenete sablonosan hangozhat, de látva a film előzetesét, nagyon is új köntösben mutatja meg, mit jelent, amikor önmagunk ellen fordulunk.

Ha még nem láttad a film trailerét, ne maradj le róla!

Us Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers

Check out the official Us Trailer starring Lupita Nyong’o! Let us know what you think in the comments below. ► Watch Us Full Movie: https://www.fandangonow.c…


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból