A Tűnj el! rendezője, Jordan Peele visszautasította a Penge rendezését

A Marvel javában dolgozik a Penge című film újraélesztésén, de Jordan Peele nem vállalta el a film megrendezését, írja a Joblo.

Korában beszámoltunk arról, hogy a Penge sztárja, Wesley Snipes elfogadta, hogy nem ő, hanem a Holdfény, a Zöld könyv és a Törvény nevében című filmekből ismert Mahershala Ali játssza a címszerepet a Marvel rebootjában.

jordan peele penge
Jordan Peele / Fotó: LMU Magazine

A Tűnj el! és a Mi rendezője, Jordan Peele viszont nem érdeklődik a film megrendezése iránt. Ezt meg is erősítette az alkotó.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez egy filmkészítő álma. De úgy érzem, nincs rá időm. Nagyon sok történetem van, amit el akarok mondani, de ezt nem érzem annak. Nagyra értékelem a képregényeket és a grafikus novellákat, de nem mondanám magamat igazi rajongónak[/perfectpullquote]

– nyilatkozta Peele.A Penge-reboot esetében továbbra is csak a főszereplő, Mahershala Ali személye biztos, a produkció egyelőre még rendező nélkül van. Jordan Peele rendezte volna a Kampókéz című horror remake-jét is, de végül ezt a projektet átengedte Clive Barker rendezőnek.

A Tűnj el! rendezőjének új filmje egy klasszikus horror remake-je lesz

A 2017-ben Oscar-díjat nyert Jordan Peele rendező karrierje egyre jobban fellendül. A író-rendező a legjobb eredeti forgatókönyv díját nyerte el a Tűnj el! című thrillerjével, amely az év egyik meglepetésfilmje volt. Azóta leforgatta a címre hallgató, szintén társadalmi kérdéseket feszegető thrillerjét. Sőt, már dolgozik az Alkonyzóna újraalkotásán, amelyet nem csak ír, hanem rendezni és narrálni is fogja.

A rendező ezzel kapcsolatban elmondta, hogy az egyik kedvenc filmje volt a Kampókéz. Viszont úgy érzi, hogy nem tudná ezt a történetet jobban elmesélni, ezért a rendezői energiáit inkább saját eredeti ötleteinek megvalósítására tartogatja.

Tehát az Oscar-díjas Jordan Peele sem a Kampókéz-remake sem pedig a Penge-reboot esetében sem vállalta a rendezői feladatokat.

A ContextUs természetesen beszámol majd arról, hogy a Tűnj el! és a Mi című filmek után, melyik lesz a zseniális rendező következő dobása.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból