Nézem Film A Tűnj el! rendezőjének új filmje egy klasszikus horror...

A Tűnj el! rendezőjének új filmje egy klasszikus horror remake-je lesz

Promóció

Vajon melyik klasszikus, kilencvenes években készült horrorfilmből nem csináltak még újrafeldolgozást? Segítünk: ha ötször kimondod a nevét a tükörben, akkor megjelenik!

Promóció
- Advertisement -

A 2017-ben Oscar-díjat nyert Jordan Peele rendező karrierje egyre jobban fellendül. A író-rendező a legjobb eredeti forgatókönyv díját nyerte el a Tűnj el! című thrillerjével, amely az év egyik meglepetésfilmje volt. Azóta leforgatta a Mi címre hallgató, szintén társadalmi kérdéseket feszegető thrillerjét. Sőt, már dolgozik az Alkonyzóna újraalkotásán, amelyet nem csak ír, hanem rendezni és narrálni is fogja.

Jordan Peele a Tűnj el! című filmért kapott Oscar-díjjal / Reuters

A legfrissebb hírek szerint egy újabb horror-klasszikus feldolgozásának feladatát is Peele-re bízzák. Az 1992-es kultikus horror, a Kampókéz története egy 1800-as években meggyilkolt rabszolga városi legendájáról szól. Az ő nevét, ha kimondod, eljön érted és megöl.
Jordan Peele szokásához híven ebben a feldolgozásban is társadalmi kérdéseket fog feszegetni, amennyire a műfajon belül lehetséges, akár csak a Tűnj el! esetében is láthattuk.

Spike Lee ku-klux-klanos filmje meglepően vicces lett – Itt a hivatalos trailer

A BlacKkKsman a ’70-es években játszódó szatirikus komédia, ami Ron Stallsworth igaz történetén alapul. Ő volt az első afro-amerikai rendőrnyomozó, aki a Colorado Springs-i egységnél szolgált. Stallsworth-nak sikerült beépülnie a helyi Ku-Klux-Klan korrupt, rasszista rendszerébe, egyik más rendőrtársával együtt, aki történetesen zsidó. Az alkotók a fehér felsőbbrendűséget célozták meg a bűnügyi vígjátékban.

A horrorban Tessa Thompson és Lily James játszanak majd. Az új Kampókéz várhatóan csak 2020-ban kerül a moziba. Addig pedig nézzük újra az eredeti változat 18+ előzetesét!

Kampokéz

No Description

 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3