Jorja Smith Grammy-jelölt angol dalszövegíró-énekes elővette az 1973-as Killiny me softly with his song slágert. Na, de hogy! Hideg ráz tőle, ha meghallgatod!

Hirdetés

Számos előadó, zenekar feldolgozta már a Killing me softly with his song dalt. Eredetileg Lori Lieberman írta, aki 1971-ben vette fel. Aztán két évvel később, 1973-ban Roberta Flack kollaborációjának köszönhetően az Egyesült Államok és Kanada toplista élére került.

Drake megéhezett egy sajtburira, borravalónak majd’ 3 milliót adott a McDonald’s két dolgozójának

Köztudott, hogy a népszerű rapper, Drake szeret adakozni. A legutóbbi jó cselekedett egy McDonald’s-ban esett meg. Két ott dolgozó lányt ajándékozott meg 10 ezer dollár borravalóval (~2,8 millió forint). Az HNHH értesülése szerint nem tudni részleteket a lányokról. Mindenesetre a gesztust ez nem roncsolja.

Jorja Smith pedig ezt a slágert dolgozta fel egyedi hangzásban és stílusban. Jorja Smith már kollabra lépett Drake, Kali Uchis és Stormzy előadókkal is. A Project 11-gyel debütált 2016 novemberében.

Jorja Smith énekes / Fotó: Trench

Tavaly pedig elnyerte a Brit Kritikusok díját. A bemutatkozó albuma, a Lost and Found 2018. júniusban jelent meg, amellyel a brit UK Albums Chart előkelő harmadik helyén végzett. Sőt, szintén abban az évben az AIM Independent Music Award díját is elhozta az Év brit felfedezettje kategóriában.

Jorja Smith – Blue Lights (Official Video)

Vote for Jorja to win “British Breakthrough Act” at this year’s BRIT Awards here: https://www.brits.co.uk/voting/british-breakthrough-act Debut album ‘Lost & Found’ available now.

Itt még nem ért véget a sikerekkel Jorja Smith-nek 2018, hiszen a UK Music Video Awards díját is neki ítélték oda a Blue Lights videóklipjéért. Idén pedig jelölték a Brit Awards-ra is a Lost and Founddal. Két hónappal ezelőtt pedig a The One dallal és klippel rukkolt elő.

Jorja Smith covers Fugees ‘Killing Me Softly’ for Like A Version

English singer-songwriter Jorja Smith covers ‘Killing Me Softly. Originally a 1971 song performed most notably by Roberta Flack in 1973 and then reinterpreted by the Fugees in 1996. Subscribe | http://bit.ly/2FYj5jC Like A Version on Spotify | https://spoti.fi/2UpMDcU Facebook | http://bit.ly/iJ0OH9 Instagram | http://bit.ly/2CWGnCA Twitter | http://bit.ly/2BdFOUI Like A Version is a segment on Australian radio station triple j.

Hidegrázós, nem?

Hirdetés