Eszem + Iszom GasztroArt Egy youtuber átverte az ételfutár alkalmazást, nagyot kaszált vele

Egy youtuber átverte az ételfutár alkalmazást, nagyot kaszált vele

Josh Pieters angol youtuber videói átveréseiről híresültek el. Ahogy a Designtaxi írja, nemrég egy ételfutár applikáción pajzsán talált rést.

- Advertisement -

A brit Josh Pieters úgy döntött, megkísérli átvágni a Deliveroo alkalmazást. Egy kamu olasz éttermet regisztrált az applikációra, melyet miután elfogadtak, összedobott hozzá egy weboldalt. Az oldalon Gemma Collins televíziós közszereplő képével mutatta be az étterem mesterszakácsát, saját termékfotóként pedig többek között AirPodot álcázott fetasajtnak.

Josh Pieters angol Youtuber / Fotó: Teneighty Magazine

Az esetről készült videóban Pieters megemlíti, hogy érdeklődött az applikáció üzemeltetőinél közegészségügyi ellenőrzésről. Ám ők azt mondták, nincs rá szükség. Miután bekerült az étterem a programba, Pieters 40%-os leárazást ígért mindenre és özönleni kezdek a rendelések.

A hajléktalanokat a Baby Shark gyerekdal ismételgetésével akarja elűzni a városvezetés

A floridai West Palm Beach vezetése megelégelte, hogy hajléktalanok tanyáznak a közterületeken. Az elüldözésére azt a tervet találták ki, hogy a Baby Shark vagy épp a Raining Tacos gyerekdalokat ismételgetik. Abban bíznak, hogy a felnőtteknek frusztráló gyerekdalok elriasztják őket. A CBS News-nak adott interjúban a West Pal Beach sajtófőnöke azt mondta, átmeneti intézkedés a gyerekdal mint fegyver.

Ekkor a videós és egyik barátja a legközelebbi szupermarketbe igyekeztek és tonnányi mikróban elkészíthető ételt vásároltak. Az elkészítésük után pedig rögtön ki is szállították őket. Mindezzel rekord idő alatt 100 fontot szedett össze Pieters, amit az átverés végén természetesen visszafizetett minden vásárlónak.

I Sold Microwave Meals On Deliveroo

New Career? Music in this Video – http://share.epidemicsound.com/CMndh SUBSCRIBE – https://www.youtube.com/channel/UCpE5VksCvp6lk35MJYlRs5Q Archie – https://www.instagram.com/archiemannersmagic/ Follow me on social media 🙂 Instagram – https://instagram.com/joshua_pieters Twitter – https://twitter.com/joshua_pieters Facebook – https://facebook.com/joshpietersyoutube/ Snapchat – joshpieters Enquiries – info@joshpieters.com

Pieters végül leleplezte magát és egy levélben megírta az igazságot a Deliveroo-nak, akik azóta sem reagáltak rá. A fogyasztóktól azonban máig kapja az értékeléseket, melyek szerint isteni finom volt az étel.

Promóció
ForrásDesigntaxi

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Az 50 év után előkerült iratok szerint Samuel Beckett Nobel-díja ellen a biztosság elnöke kampányolt

Samuel Beckett irodalmi Nobel-díja megosztotta a jelölőbizottság tagjait, ez derült ki a Svéd Akadémia archívumának frissen előkerült irataiból.

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a nők védelmére kelt Schobert Norbi videója után

A hétfői ebéd előtt olyan Facebook-videót rögzített Schobert Norbi, hogy tematizálta a magyar közéletet.

Rendezők, akik világhírű festményeket csempésztek filmjeikbe – Ilyen a mozi és képzőművészet csodálatos találkozása

Mi köze Klimt A csók című festményének Scorsese Viharszigetéhez? Vagy a Forrest Gump kis Jenny-jének a 20. század egyik leghíresebb amerikai képéhez?

Brad Pitt: “Quentin Tarantino több nőt szabadított meg a cipőjétől, mint a reptéri ellenőrök valaha”

Nem csak Leonardo DiCapriót és Margot Robbie-t említette meg, de kifejezte háláját Margot Robbie lábfeje, Dakota Fanning lábfeje és Margaret Qualley lábfeje iránt is Brad Pitt.

ez is érdekeltéged
<3