Harmincegy év házasság után válik Joshi Bharat és felesége, Csilla. Az ördög ügyvédje szerint Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix Csilla az új társa.

Joshi Bharat és felesége 31 évig voltak házasok

A házaspár az utóbbi években egyre több problémával küzdött, de mivel egy több évtizedes kapcsolatról az ember nem mond le csak úgy, harc nélkül, kitartottak. A Life TV műsorvezetője és felesége is évek óta próbálták megoldani a gondjaikat. Öt éve Csilla írt a Facebook-oldalán arról, hogy válságban van a házasságuk Joshival. Akkor úgy tűnt, sikerrel átlendültek a nehézségeken és együtt maradnak.

Az elmúlt másfél esztendő azonban megviselte a kapcsolatukat, tudta meg a Blikk. A felszín alatt létező problémákat felerősítette a karantén összezártsága és a pandémiai okozta sokk és bizonytalanság. Végül az egyetlen megoldás az volt, hogy pontot tegyenek a kapcsolat végére. A súlyos, ám szükséges döntést végül az indiai származású sztár hozta meg: beadta a válókeresetet.

Igen, valóban válunk, és a válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad

– erősítette meg információnkat Joshi Bharat, aki a szakítás okait nem szerette volna részletezni. Annyit elárult, nem hirtelen döntés eredménye volt az, hogy 66 évesen új életet kezd és a válásban látta az egyetlen megoldást.

Mint elmondta a Life TV műsorvezetője, “ez egy hosszú folyamat volt a részükről, a döntés sok gondolkodás és mérlegelés után született meg. 

Joshi Bharat Elvalik Meszaros Lorinc Felesege Kelemen Beatrix Csilla Ordog Ugyvedje
Joshi Bharat A Fem3 Cafe Műsorvezetőjeként 2015. 09.07-Én / Fotó: Fem3 Cafe Joshi Bharat Műsorvezető

“Ám bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni és egy idő után újra teljes életet élni” – tette hozzá a műsorvezető.

Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt felesége együtt lenne?

A Borkai-ügy kirobbantásáért felelős “Ördög ügyvédje” szerepére bejelentkező Dániel Péter azt írta Facebook-oldalán, hogy Joshi Bharat és Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix Csilla – aki a Life TV és az Ozone TV tulajdonosa, ahol pedig Joshi Bharat műsorvezetőként dolgozik – párkapcsolatban állnak. Mint hozzátette, fél éve tart mindez.  

A Facebook-bejegyzést szeptember 21-én írta, a Joshi Bharat és felesége válásáról pedig cikkünk megjelenésének napján, 30-án lehetett tudni.

Mindazonáltal érdemes fenntartásokkal kezelni Dániel Péter bejegyzését.

Az ördög ügyvédje nevű Facebook-oldalon a bejegyzésíró egy szűkszavú komment keretében rövidre zárta az Izraelben élő, ügyvédként dolgozó Dániel Péter fejtegetését. Mint fogalmazott: “Most egy ideig megint nem leszek. Az adatok, információk gyűjtése tovább folyik. Dániel Péter pedig csak egy vásári komédiás.”

Ebben az esetben két lehetőség áll fenn:
  1. Dániel Péter vásári komédiásnak tartja saját magát.
  2. Dániel Péter jókorát hazudott.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet