Joshi Bharat és volt felesége, Szabó Csilla 30 év után váltak el másfél évvel ezelőtt, amikor a tévés beleszeretett egy másik nőbe.

Joshi Bharat élete nagyot fordult másfél évvel ezelőtt: beleszeretett Kelemen Beatrixba, aki miatt elvált Szabó Csillától, majd új szerelmével szakítottak, eladta a százmilliókat érő otthonát, és összeköltözött lányával. Az elhagyott feleség azóta nem nyilatkozott a válásról, de most megtörte a csendet, írjaBlikk.

Nem volt könnyű az elmúlt másfél év, de hiszem, hogy semmi sem véletlenül történik az életben. Soha nem léptem volna ki a házasságomból, annyira tiszteltem az együtt töltött időt

– magyarázta. Csilla arra is reagált, hogy azt kezdték el pletykálni, hogy a páros békülőben vannak, amire az emberek abból következtettek, hogy az édesanya mai napig szívesen főz volt férjére. 

Hozzám is eljutott a szóbeszéd, sőt, Bharattal üzenetet is váltottunk, és jót mosolyogtunk ezen. De nem békülünk, nem randizunk! Olyannyira nem, hogy amióta különköltöztünk, nem is láttuk egymást.

Elmondása szerint főleg megszokás állhat amögött, hogy továbbra is szeret a tévésnek főzni. “Én ilyen vagyok. Nem akarok haragot magam körül, főleg nem a gyerekem édesapjával” – tette hozzá, majd a volt férje azóta lezárult kapcsolatáról is elmondta a véleményét.

Meglehet, furcsán hangzik, de én mára őszintén sajnálom, hogy véget ért Bharat kapcsolata, mert tényleg nagyon szerelmes volt. Ám, ami minket illet, ma is számíthatok rá, de hihetetlenül megerősödtem, és egyedül is mindent meg tudok oldani

– szögezte le.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet