Egy vízvezeték-szerelő, aki csaknem 13 millió fontot nyert a lottón, kábítószer-használatba és hedonista életmódba keveredett, aminek letartóztatás lett a vége.

Joshua Winslet bűnösnek vallotta magát két rendbeli MDMA partidrog szállításában, lőfegyver engedély nélküli birtoklásában és az említett lőfegyverhez való lőszer engedély nélküli birtoklásában. A rendőrök razziát tartottak a 27 éves férfi otthonában azzal a gyanúval, hogy a lakóhelyen kábítószert állítanak elő, írja a DailyStar.

A 27 éves ausztrál férfi problémái akkor kezdődtek, amikor hatalmas összeget nyert a lottón. A rendőrség talált egy bekeretezett képet a nyertes szelvényről az otthona falán, amely „buliházzá” vált.

Az elnyert pénz miatt nem volt motivációja, hogy dolgozzon vagy bármi mást csináljon, mint hogy jól érezze magát. Rengeteg pénze volt, így megengedhette magának, hogy nagy mennyiségű kábítószert vásároljon, amit maga is használt, és időről időre ellátta az úgynevezett barátait is

– mondta a bíró meghallgatásán.

A bíró Joshua Winsletet három év kilenc hónap börtönbüntetésre ítélte, amelyet később jó magaviselet miatt két évre mérsékeltek. A 27 éves férfit azonban figyelmeztették, hogy ha kiderül, hogy megszegte a feltételeket, visszatérhet a börtönbe, hogy letöltse teljes büntetését.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet