Nyolcmillió forintos kártérítést követel a kaliforniai férfi egy jósnőtől, aki ígérete ellenére nem tudta megmenteni a házasságát.

A férfi azt hitte, a jósnő egy igazi profi

Mauro Restrepo 5100 dollárt (körülbelül egymillió forintot) fizetett ki Sophie Adams médiumként dolgozó nőnek, miután az azt mondta neki, boszorkányátok van a házasságán. A férfi az interneten talált rá a magát PhD végzettségű életvezetési tanácsadóként definiáló, szerelemre specializálódott médiumra, ezért azt gondolta, igazi profihoz fordul segítségért, írta a 24.hu.

Adams egy tarot kártya olvasás után megállapította, volt barátnője felbérelt egy boszorkányt, aki átkot szórt házasságára, családjára és magára a férfira is. Természetesen pénzért cserébe hajlandó volt levenni az átkot.

Hiába fizette ki az előleget, a házassága nem javult

A férfi kifizette az összeget, de a házassága nem javult. Állítása szerint továbbra is álmatlanság és szorongás gyötri, mivel a jósnő nem távolította el az átkot.
Restrepo ezért csalás vádjával perelte be a jósnőt, és 25 ezer dollárt (körülbelül nyolcmillió forintot) követel kártérítésként. A férfi a médium mellett perli a nő férjét, lányát és főbérlőjét is, mivel szerinte ők tudtak róla, hogy Adams csaló, de nem tettek semmit, hogy megállítsák.

Megölte férjét és levágta a péniszét, azt állítja, Diana hercegnő miatt tette

A néhai hercegné szelleme utasította a gyilkosságra, mert csak így lehetett megvédeni Vilmos herceget.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet