A Groovehouse Mezőkövesden lépett volna fel, de a koncert végül elmaradt, a hely tulajdonosa pedig azt állítja, hogy azért, mert az együttes énekesnője, Judy részeg volt.

A szórakozóhely tulajdonosa a közösségi médiában vádolta meg Judy-t azzal, hogy nem volt olyan állapotban, hogy fellépjen, majd a bejegyzést törölte, de eddigre a felhasználók már elkezdték terjeszteni, írjaBlikk.

Egy ponton Manó, a tulajdonos elkezdett üvöltözni a mikrofonba. Elég trágár dolgokat mondott Judyékra, többek között azt, hogy alkoholisták és be vannak rúgva. Addigra megérkeztek, de mi nem láttuk jelét annak, hogy bármi bajuk lenne

– mesélte egy szemtanú, aki azt mondta, az együttes tagjai teljesen józannak tűntek. Ezt egy másik résztvevő is megerősítette a lapnak.

A legviccesebb az egészben, hogy többen hallottuk, hogy a hangtechnika nem volt megfelelő, ezért csúszott tovább a koncert. De a vádak hallatán, érthető módon, az együttes már nem volt hajlandó fellépni.

Blikk megkereste az ügyben az énekesnőt is, aki nem kívánt nyilatkozni, de azt elárulta, hogy a szükséges jogi lépéseket megtették. 

A Groovehouse a mezőkövesdi koncert előtt Gödöllőn lépett fel, az ottani helyszín tulajdonosa kijelentette, semmi panasz nem volt a zenészekre, és teljes mértékig kiáll mellettük. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet