Judy már több mint egy évtizede él boldog házasságban férjével, Balázzsal és közös gyermekükkel, a tízéves Majával.

Klasszikus női és férfi szerepek

Judy szerint ez az első párkapcsolata, amiben nőnek érezheti magát. A házasságukban le vannak osztva a klasszikus női és férfi szerepek, amiért különösen hálás – közölte a Blikk.

Soha nem vágytam annál többre, mint ahogyan most élek. A titkunk pedig az együttműködés, valamint az, hogy megtanultuk kezelni egymást

– mesélte a lapnak.
Azonban, mint minden kapcsolatban, náluk is voltak kisebb-nagyobb nézeteltérések. Olyan mélypontok, amikor mindketten elgondolkodtak a váláson, de végül mindent megtudtak beszélni.

A közös emlékek ereje

Judy elmondta, hogy egy kapcsolatban milyen fontos a másikra való figyelem és önzetlenség, hiszen így lehet csak építeni a párbeszédre.
„A másik, ami átsegített minket a nehézségeken a szereteten és józan észen kívül, hogy szép múltunk van. Az emlékeink mindig segítettek visszakanyarodni a közös útra” – mesélte.
Judy egy tragikus emléket is felidézett. Elmondta, hogy két évvel ezelőtt teherbe esett, ám a 12. héten elvetélt, még műteni is kellett őt. „Hisszük azonban, hogy valamiért, lehet egy betegség miatt, annak a babának nem kellett megszületnie. Ez a gondolat segített bennünket akkor és azóta is” – fogalmazott az énekesnő, hozzátéve, csak az szomorítja el őt, hogy Majának nincs testvére.

Mint beszámoltunk róla, a régi autóbalesete után, Judy tavaly esett át az utolsó plasztikai igazításon, és nem csak elfogadta, meg is szerette új kinézetét. Ráadásul sikeres fogyókúrája után még kisebb ruhákat visel.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet