A Jurassic Park triója, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum visszatér a franchise folytatásában, a Jurassic World 3-ban, írja a Deadline.

A Jurassic World harmadik részében, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett visszatér az eredeti film sztárcsapata, számolt be a hírről az Universal Pictures – írja a Deadline. A rendezői széket ismét Colin Trevorrow foglalja el a jövő év elején kezdődő forgatás során.

Battle At Big Rock Jurassic World
A T-Rex A Legújabb Jurassic Park Rövidfilmben / Fotó: As

A film producerei közül természetesen nem hiányozhat Steven Spielberg sem, hiszen a neve már egybeforrt az őslényes sorozattal.

Spielberg Jurassic Park
Steven Spielberg Rendezői Instrukciókkal Látja El Az Egyik Dinót / Fotó: Cultura

A Jurassic World legutóbbi darabja úgy zárult, hogy nyitva hagyta annak lehetőségét, hogy a dinoszauruszok immár nem egy zárt szigeten, hanem civilizált területeken fognak randalírozni.

Restaurálták a Steven Spielberg-klasszikus tönkrement cápafiguráját

A filmakadémia múzeuma ( The Academy Museum of Motion Pictures) bejelentette, hogy az életnagyságú cápamodellt teljesen átalakították. Már csak néhány részlet cseréje hiányzik a befejezéshez: a szemek és a fogak. A Bruce becenévre keresztelt, üvegszálas modell a negyedik és egyben a végső verziója az eredeti modellnek.

A Battle at Big Rock című, Trevorrow rendezte rövidfilm is ezt a koncepciót erősíti.  Érdemes megnézni a vége-főcím alatti vicces jeleneteket, amelyekből kiderül, miként próbálnak a dinók beilleszkedni a jelenkori ökoszisztémába.

Battle at Big Rock | An All-New Short Film | Jurassic World

Watch the all-new short film Battle at Big Rock now. BATTLE AT BIG ROCK is an all-new short film directed by Colin Trevorrow, written by Trevorrow and Emily …

A Jurassic World 3 forgatókönyvének megírásában Trevorrow partnere a Tűzgyűrű: Lázadás írója, Emily Carmichael lesz.

Goldblum Neil Dern Jurassic Park
Jeff Goldblum, Sam Neill És Laura Dern A Jurassic Park Című Filmben / Fotó: Imdb

Dern, Neill és Goldblum mindhárman szerepeltek az eredeti, 1993-ban készült Jurassic Park című filmben, amely elindította a sikeres franchise-t. A sorozat világszinten több mint 5 milliárd dollárt termelt, a filmeken kívül videójátékok, regények, LEGO-sorozatok és vidámparkok is igyekeztek kielégíteni a rajongók „dinóéhségét”.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet