A Jurassic Park triója, Laura Dern, Sam Neill és Jeff Goldblum visszatér a franchise folytatásában, a Jurassic World 3-ban, írja a Deadline.

Hirdetés

A Jurassic World harmadik részében, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett visszatér az eredeti film sztárcsapata, számolt be a hírről az Universal Pictures – írja a Deadline. A rendezői széket ismét Colin Trevorrow foglalja el a jövő év elején kezdődő forgatás során.

A T-Rex a legújabb Jurassic Park rövidfilmben / Fotó: as

A film producerei közül természetesen nem hiányozhat Steven Spielberg sem, hiszen a neve már egybeforrt az őslényes sorozattal.

Steven Spielberg rendezői instrukciókkal látja el az egyik dinót / Fotó: cultura

A Jurassic World legutóbbi darabja úgy zárult, hogy nyitva hagyta annak lehetőségét, hogy a dinoszauruszok immár nem egy zárt szigeten, hanem civilizált területeken fognak randalírozni.

Restaurálták a Steven Spielberg-klasszikus tönkrement cápafiguráját

A filmakadémia múzeuma ( The Academy Museum of Motion Pictures) bejelentette, hogy az életnagyságú cápamodellt teljesen átalakították. Már csak néhány részlet cseréje hiányzik a befejezéshez: a szemek és a fogak. A Bruce becenévre keresztelt, üvegszálas modell a negyedik és egyben a végső verziója az eredeti modellnek.

A Battle at Big Rock című, Trevorrow rendezte rövidfilm is ezt a koncepciót erősíti.  Érdemes megnézni a vége-főcím alatti vicces jeleneteket, amelyekből kiderül, miként próbálnak a dinók beilleszkedni a jelenkori ökoszisztémába.

Battle at Big Rock | An All-New Short Film | Jurassic World

Watch the all-new short film Battle at Big Rock now. BATTLE AT BIG ROCK is an all-new short film directed by Colin Trevorrow, written by Trevorrow and Emily Carmichael. The short takes place one year after the events of the last Jurassic World film in Big Rock National Park, where dinosaurs are now living in our world.

A Jurassic World 3 forgatókönyvének megírásában Trevorrow partnere a Tűzgyűrű: Lázadás írója, Emily Carmichael lesz.

Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern a Jurassic Park című filmben / Fotó: IMDb

Dern, Neill és Goldblum mindhárman szerepeltek az eredeti, 1993-ban készült Jurassic Park című filmben, amely elindította a sikeres franchise-t. A sorozat világszinten több mint 5 milliárd dollárt termelt, a filmeken kívül videójátékok, regények, LEGO-sorozatok és vidámparkok is igyekeztek kielégíteni a rajongók „dinóéhségét”.

Hirdetés