Justin Bieber dalszerző-énekest a brit egészségügyi dolgozók segítik, hogy a slágerlista élére kerüljön karácsonyi dala. 

Bieber feat. NHS

Hogy mekkora dolog Nagy-Britanniában karácsonykor a slágerlistát vezetni, és mit meg nem tennének érte az (egykori) sztárok, azt jól megtanultuk az Igazából szerelem című filmből. Idén az dobogó egyik várományosa Justin Bieber lehet, aki a brit Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) lewishami és greenwich-i kórusával együtt énekli Holy című slágerének karácsonyi remixét, írja a BBC.

Justin Bieber Nhs Karacsony Slager
Justin Bieber És Az Nhs Kórusai 2015-Ben / Fotó: Getty Images

A szeptemberben megjelent kislemez októberben hetedik helyezésig jutott. A két kórus viszont öt évvel ezelőtt már meghódította a karácsonyi slágerlistát Bridge Over You című felvételével, amely Simon and Garfunkel örökzöldjének (Bridge Over Troubled Water) és a Coldplay Fix You című dalának feldolgozása. Éppen Justin Bieber és a másik nagy esélyes, az X-Factor győztes Louisa Johnson dalát előzte meg az ápolókból, orvosokból és egyéb NHS alkalmazottakból álló kórus. 

NHS Choir - A Bridge Over You #LoveYourNHS 2015 #XmasNo1

Official #XmasNo1 2015 #LoveYourNHSConcept & Production by @TheGateFilms & @OneMinuteBriefsDirected by @DingoBill

„Megtiszteltetés volt a kórustagokkal találkozni, és nagyon örülök, hogy ők lettek az elsők” – nyilatkozta öt évvel ezelőtt Bieber, aki előzőleg arra biztatta 72 millió követőjét a Twitteren, hogy vegyék meg az NHS jótékonysági kislemezét. 

Kapcsolódó cikk

Idén pedig közös erővel szeretnék elhódítani a karácsonyi első helyet. A dal bevételét most is az NHS jótékonysági szervezetei kapják. Bieber azt mondta, hogy boldogan vállalta a felkérést.

A Holy a családtagok, a barátok, a kollégák és a közösség elismerése, akik a járvány alatt biztatást és támogatást nyújtottak az embereknek

– mondta Pamela Lutalo, az énekkar egyik tagja, aki egy harminc ágyas Covid-osztályon dolgozik

„Van néhány hozzám közel álló ember, akik nagyon hiányoznak, és a dalban őket hallom, amikor Bieber azt énekli, „ölelj meg, ölelj meg”, ha már túl vagyunk rajta”

– tette hozzá Mike Corr, aki korábban klinikai koordinátorként dolgozott. Az NHS dolgozói nem csak dalolni tudnak, tavasszal verseskötetet adtak ki

A versenytársak 

LadBabyDon’t Stop Me Eatin’: A YouTuber már tavaly történelmet írt azzal, hogy két egymást követő évben is elhódította az elsőséget, így most sorozatban harmadik karácsonyi No.1-jáért száll harcba. Ezúttal a Journey Don’t Stop Believing című klasszikusát dolgozta fel. A bevételt a járvány alatt ételcsomagokat készítő jótékonysági szervezet javára ajánlotta fel.

Mariah CareyAll I Want For Christmas Is You: A karácsonyrajongó sztár 1994-es slágere a múlt hét óta közel 11 millió letöltéssel ismét vezeti a brit listát. Pedig alig két héttel ezelőtt jelent meg sztárparádés új karácsonyi show-ja és dala. De a karácsony a hagyományokról szól – vajon kitart Carey 24 éves örökzöldje szentestéig?

Mariah Carey - Oh Santa! (Official Music Video) ft. Ariana Grande, Jennifer Hudson

Watch the official music video for "Oh Santa!" by Mariah Carey featuring Ariana Grande and Jennifer HudsonListen to "Oh Santa!" - https://mariahcarey.lnk.to/...

Liam GallagherAll You’re Dreaming Of: A John Lennon-féle Imagine és Black Wonderful Life-jának szerelemgyereke, vagyis Gallagher andalító balladája az Action For Children szervezet számára gyűjt adományokat.

Kapcsolódó cikk

Robbie WilliamsCan’t Stop Christmas: Robbie Williams Nicole Kidmannel 2001-ben a Somethin’ Stupid feldolgozásával már egyszer megnyerte a karácsonyi dalversenyt. Az új nóta megadja egy igazi karanténkarácsony alaphangulatát, és Williams még azt is elárulja, hogy a legjobban egy adag kézfertőtlenítőnek örülne idén.

Robbie Williams - Can't Stop Christmas (Official Video)

Stream / Download: https://www.robbiewilliams.com-Connect with Robbie WilliamsOfficial Robbie Williams App - https://RobbieWilliams.lnk.to/appIDWebsite - htt...

Taylor SwiftWillow: múlt pénteken jelent meg az énekesnő idei második meglepetésalbuma,  és máris három dal a top40-be került a lemezről. A Willow eddig a legkedveltebb közülük, és valószínű, hogy valamelyik dal felkerül a dobogóra.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet