Elvis Presley 59 évig birtokolta a rekordot, amit most Justin Bieber elvett tőle.

Justin Bieber a Changes című, új albumával a Billboard-lista első helyére került, így a popsztárt lett a legfiatalabb előadó, akinek sikerült lista élére kerülnie a hetedik albumával, írja az NME.

Justin Bieber Elvis Rekord
Justin Bieber Elvis Nyomdokain / Fotó: Def Jam Recordings

Presley 1961-es Blue Hawaii című hetedik stúdióalbumával került a lista élére, akkor 26 éves volt. Bieber, elsőként 16 évesen került a toplista élére, a 2010-es My World 2.0 debütáló lemezével. A sztár jelenleg a 25. életévét tapossa.

Eldőlt, ki bújhat Elvis Presley bőrébe az élezrajzi filmben

Az Oscar-díjas Tom Hanks alakítja Tom Parker t, aki mint menedzser, Elvis életének minden területét irányítása alatt tartotta. Egy intenzív szereplőválogatás során, ahol olyan nevek is felmerültek, mint Harry Styles és Ansel Elgort, Baz Luhrmann rendező végül a rock and roll királyát Austin Butler ben látta meg.

Justin új lemeze már másodszor lett a Number One, az Egyesült Királyságban, legutóbb 2012-ben a Believe-vel sikerült elérnie ezt a bravúrt. A Changes, a kanadai énekes egyetlen új kiadványa az elmúlt öt évből. Utoljára 2015-ben jelentkezett a Purpose című albummal.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az album lehet, hogy tele van szex dzsemekkel és szerelmes dalszövegekkel, de sajnos egyik sem átütő erejű[/perfectpullquote]

– írta a NME, az Changes-zel kapcsolatban.

Justin Bieber – Yummy (Official Video)

Changes Out Now: https://justinbieber.lnk.to/Changes Follow Justin: http://facebook.com/justinbieber http://twitter.com/justinbieber http://instagram.com/jus…

A napokban Bieber sztárvendége volt Kanye West műsorának, ahol elénekelte a Never Would Have Made It című Marvin Sapp-számot. A fiatal sztár korábban arról is beszélt, hogy szeretne Billie Eilish-nek segíteni abban, hogy elkerülje azokat a hírnévvel járó csapdákat, amelyekbe ő beleesett.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet