Az énekes Justin Bieber és Hailey Baldwin modell élő Facebook-műsorban válaszolt a rajongók kérdéseire. Baldwin elpanaszolta, a rajongók sokszor összehasonlítják Bieber exeivel.

Bieber korábbi exeivel hasonlítják össze a rajongók Baldwint

Justin Bieber korábban a koronavírussal kapcsolatos összefogásra hívta fel a figyelmet. Azóta sem tétlenkedik a karanténban, online műsort ad feleségével. A sztárpár 2018 óta házas és Bieber több dalában is kifejezte, hogy Baldwin élete szerelme. A The Biebers on Watch című műsorban a feleség megosztotta azzal kapcsolatos érzéseit, hogy a férje exeivel hasonlítják őt össze, akik között volt számos közismert személy is, írja a Harper’s Bazaar.

Justin Bieber Hailey Baldwin
Hailey Baldwin És Justin Bieber / Fotó: Christopher Polk

A rajongók arra voltak kíváncsiak, milyen nehézségeket okoz a párkapcsolatukban, hogy mindenkinek van róla véleménye.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ez tényleg nem könnyű. Justin tudja, hogy nehézséget okoz számomra, amikor az emberek sok olyan dolgot mondanak, amitől úgy érzem, összehasonlítgatnak, és ezzel olyan helyzetbe hoznak, amiben valóban kevésbé érzem magam nőnek[/perfectpullquote]

– vallotta a modell.

Szerinte egyesek így kompenzálnak

A színész Stephen Baldwin lánya azt is elárulta, hogy amikor az emberek véleményt formálnak valakiről, akkor nem veszik figyelembe, hogy azzal rossz érzéseket is kelthetnek a másikban. Úgy véli, ilyenkor saját dolgaikat vetítik ki az ismert személyekre és ezáltal könnyítenek saját érzéseiken.

Justin Bieber mégis megdöntötte Elvis Presley rekordját

Justin Bieber a Changes című, új albumával a Billboard-lista első helyére került, így a popsztárt lett a legfiatalabb előadó, akinek sikerült lista élére kerülnie a hetedik albumával, írja az . Presley 1961-es Blue Hawaii című hetedik stúdióalbumával került a lista élére, akkor 26 éves volt.

„Az emberek azt hiszik, tudják mi történik az életében és a párkapcsolataiban, és ezért azt gondolják, tudják, mi történik közöttünk és a kapcsolatunkban, és azt, hogyan jutottunk idáig, és nincs olyan, hogy ne tudnák” – fejtette ki a modell a rajongóival kapcsolatos véleményét.

Sharing our quarantine with you guys. #TheBiebersonWatch ep 1 on my Facebook

No Description

Tavaly áprilisban Hailey Baldwin megosztott egy Bieberrel közös fotót. Az egyik rajongó olyan dolgokat vágott a modell fejéhez, amely nem esett jól neki. Azt feltételezte, hogy Baldwin csak utánozza Bieber korábbi exét, Selena Gomezt, hogy őt is annyira szeresse. A modell végül annyival intézte el az ügyet, hogy van jobb dolga is, mint magyarázkodni és egyesek téveszméivel foglalkozni.

Baldwin és Bieber 2018 szeptemberében titokban házasodtak össze, de később megismételték a fogadalmukat 154 fős vendégsereg előtt is.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet