Követem Sztárok A The Last Dance sorozatért rajong Justin és Hailey...

A The Last Dance sorozatért rajong Justin és Hailey Bieber

Promóció

A karantén ideje alatt számos Netflix-sorozat vált függőség tárgyává, és a sztárok se mentesülnek az ehhez hasonló szenvedélyek alól. Justin és Hailey Bieber a The Last Dance epizódjain felbuzdulva egy kosárlabdameccsel rázódtak vissza az újrainduló hétköznapokba. 

Sorozat ihlette elfoglaltság

Promóció
- Advertisement -

A Netflix saját gyártású sorozata, a The Last Dance Michael Jordan és csapatának ’90-es évekbeli hétköznapjait, valamint izgalmas kosárlabda játékait veszi górcső alá. (Éppen ezért magyarul Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig címmel ismerhetjük.) A tíz epizódból álló széria nagy népszerűségre tett szert, és a jelek szerint Justin és Hailey Biebert is megfogta a cselekmény. 

Justin és Hailey Bieber kosarazni igyekszik / Fotó: Backgrid

Beverly Hills utcáin kattintottak pár fotót Justin Bieber énekesről és modell feleségéről, Hailey-ről. Összeillő, laza, rózsaszín szerelésben, egy jeges kávéval és egy kosárlabdával igyekeznek a pálya felé, hogy összemérjék tudásukat, írja a Vogue.

A kosárlabda örök

Justin Biebertől nem idegen a kosárlabda, korábban is játszott már. Az összeillő ruhaköltemények és a közös játékok, elsősorban a közösségi oldalakon, valamint a TikTok videómegosztón készített felvételeik azt bizonyítják, kiváló csapatjátékosok. A kérdés már csak az, hogy a kosárlabda pályán is ilyen jól mulatnak-e majd. 

Ariana Grande és Justin Bieber tagadják a Tekashi 6ix9ine által felhozott vádakat

Justin Bieber korábban a feleségét, Hailey Baldwint védte meg az online kritikáktól, most pedig saját és zenésztársa érdekében kell helytállnia. Ariana Grande és Bieber visszautasítja Tekashi 6ix9ine állításait, miszerint bevásárolták volna magukat a Billboard slágerlista élére, írja a The Guardian .

Michael Jordan és a kosárlabda témája manapság amúgy is nagy népszerűségnek örvend. Nemrégiben kiderült a Space Jam második részének címe, amiben Jordan után LeBron James kaphatja meg a főszerepet. A filmben a játékosok a Bolondos dallamok szereplőivel együttműködve küzdenek meg az ellenséges kosarasok ellen. Kobe Bryant tragikus halála óta, akinek ifjúsági regénye életének elvesztése után jelenik meg, pedig számos híresség és rapper emlékezik meg a sportvilág nagyszerűségéről. 

Promóció
ForrásVogue
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3