A karantén ideje alatt számos Netflix-sorozat vált függőség tárgyává, és a sztárok se mentesülnek az ehhez hasonló szenvedélyek alól. Justin és Hailey Bieber a The Last Dance epizódjain felbuzdulva egy kosárlabdameccsel rázódtak vissza az újrainduló hétköznapokba. 

Sorozat ihlette elfoglaltság

A Netflix saját gyártású sorozata, a The Last Dance Michael Jordan és csapatának ’90-es évekbeli hétköznapjait, valamint izgalmas kosárlabda játékait veszi górcső alá. (Éppen ezért magyarul Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig címmel ismerhetjük.) A tíz epizódból álló széria nagy népszerűségre tett szert, és a jelek szerint Justin és Hailey Biebert is megfogta a cselekmény. 

Justin Hailey Bieber Kosar The Last Dance E1590571857480
Justin És Hailey Bieber Kosarazni Igyekszik / Fotó: Backgrid

Beverly Hills utcáin kattintottak pár fotót Justin Bieber énekesről és modell feleségéről, Hailey-ről. Összeillő, laza, rózsaszín szerelésben, egy jeges kávéval és egy kosárlabdával igyekeznek a pálya felé, hogy összemérjék tudásukat, írja a Vogue.

A kosárlabda örök

Justin Biebertől nem idegen a kosárlabda, korábban is játszott már. Az összeillő ruhaköltemények és a közös játékok, elsősorban a közösségi oldalakon, valamint a TikTok videómegosztón készített felvételeik azt bizonyítják, kiváló csapatjátékosok. A kérdés már csak az, hogy a kosárlabda pályán is ilyen jól mulatnak-e majd. 

Ariana Grande és Justin Bieber tagadják a Tekashi 6ix9ine által felhozott vádakat

Justin Bieber korábban a feleségét, Hailey Baldwint védte meg az online kritikáktól, most pedig saját és zenésztársa érdekében kell helytállnia. Ariana Grande és Bieber visszautasítja Tekashi 6ix9ine állításait, miszerint bevásárolták volna magukat a Billboard slágerlista élére, írja a The Guardian .

Michael Jordan és a kosárlabda témája manapság amúgy is nagy népszerűségnek örvend. Nemrégiben kiderült a Space Jam második részének címe, amiben Jordan után LeBron James kaphatja meg a főszerepet. A filmben a játékosok a Bolondos dallamok szereplőivel együttműködve küzdenek meg az ellenséges kosarasok ellen. Kobe Bryant tragikus halála óta, akinek ifjúsági regénye életének elvesztése után jelenik meg, pedig számos híresség és rapper emlékezik meg a sportvilág nagyszerűségéről. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet